Pagina 1 van 1

Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 11:06
door Danny
Hoe ontdooien jullie de kilo verpakking van Naturis??

Dat zijn zulke lange worsten? Daar heb ik geen tupperware bak voor?

Had dus steeds de 500 gram verpakkingen maar dan betaal ik toch best een hoop meer...

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 11:53
door Moos&sam
Bij Ikea hebben ze grote afsluitbare kunstof bak, waar een rol van naturis precies in past. Succes.

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 13:44
door *Nikki*
In een grote afsluitbare kunststof bak van de blokker. Past hij schijn in.

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 14:12
door choopy
Ik heb inderdaad een matdoorzichtige bak met blauwe deksel van de Blokker.
Als je de worst iets scheef legt, past die er precies in.

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 15:36
door Danny
Ah oke dan ga ik eens even kijken, dank je wel!

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 16:22
door carco
Ik deel de rollen altijd in 2en als ik ze koop: en maak dus zelf verpakkingen van 500 gram.
Dit doe ik trouwens bij de carnibest ook, want ik heb niet zoveel nodig op een dag.

Groetjes: Caroline.

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 18:18
door Danny
Snij je ze dan helemaal bevroren door...

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 20:56
door inni
Ik leg Haaksbarf rollen 45à60 min uit de vriezer en verdeel ze dan in 5 (+- 100gr per dag). 'k Snij ze met een gekarteld mes (broodmes) er is wat kracht voor nodig maar best te doen.  Succes!

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 20:59
door ~anna~
ik heb een bewaardoos van carnibest en daar passen ook andere merken in ;)

Re: Ontdooien naturis?

Geplaatst: wo 28 okt 2009, 21:05
door carco
[quote="carco"]
Ik deel de rollen altijd in 2en als ik ze koop: en maak dus zelf verpakkingen van 500 gram.
Dit doe ik trouwens bij de carnibest ook, want ik heb niet zoveel nodig op een dag.

Groetjes: Caroline.
[/quote][quote="Danny"]
Snij je ze dan helemaal bevroren door...

[/quote]

Ik leg ze altijd even in het water, dan is het nog niet ontdooid, maar kan ik het makkelijker snijden met inderdaad een scherp gekarteld mes.

Groetjes: Caroline.