Nieuw en onwetend
Geplaatst: di 15 sep 2009, 11:05
Hallo allemaal!
Ik ben nieuw op deze site nadat ik getipt ben door mensen op het forum van hondenpage.com.
Mijn dwergpinscher heeft de laatste tijd namelijk erg veel jeuk en dat wordt steeds erger dus ik dacht dat het een allergie was aangezien ze geen vlooien heeft.
Na deze site te hebben gelezen heb ik ook besloten dat Royal Canin niet het juiste voer is voor mijn hondje en wil dus graag over stappen naar kvv en barf. Maar ik vind het wel een beetje griezelig. Vooral barf. ( al het onbekende is natuurlijk spannend en ben wel beetje bang dat ze ergens in stikt omdat ze soms erg gulzig kan zijn)
Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen met het samenstellen van de voeding voor mijn hond.
Ze is namelijk 3,5 a 4 kilo. En ik zit er aan te denken om voornamelijk kvv te geven met als af en toe een tussendoortje een kippennekje oid.
Welk merk bevelen jullie aan voor kvv en ik had ook iets gelezen dat vers vlees eerst 10 dagen in de vriezer moet geld dat voor elk soort vlees?
Alvast bedankt voor jullie adviezen en tips.
Groetjes Joyce
Ik ben nieuw op deze site nadat ik getipt ben door mensen op het forum van hondenpage.com.
Mijn dwergpinscher heeft de laatste tijd namelijk erg veel jeuk en dat wordt steeds erger dus ik dacht dat het een allergie was aangezien ze geen vlooien heeft.
Na deze site te hebben gelezen heb ik ook besloten dat Royal Canin niet het juiste voer is voor mijn hondje en wil dus graag over stappen naar kvv en barf. Maar ik vind het wel een beetje griezelig. Vooral barf. ( al het onbekende is natuurlijk spannend en ben wel beetje bang dat ze ergens in stikt omdat ze soms erg gulzig kan zijn)
Ik hoop dat jullie mij een beetje kunnen helpen met het samenstellen van de voeding voor mijn hond.
Ze is namelijk 3,5 a 4 kilo. En ik zit er aan te denken om voornamelijk kvv te geven met als af en toe een tussendoortje een kippennekje oid.
Welk merk bevelen jullie aan voor kvv en ik had ook iets gelezen dat vers vlees eerst 10 dagen in de vriezer moet geld dat voor elk soort vlees?
Alvast bedankt voor jullie adviezen en tips.
Groetjes Joyce