hallo beste mensen.
Ik ben nieuw hier en heb gelijk een vraag.Ik heb gelezen hier ergens ( de laatste heeeeeeell veeeeel hiero.Vanak wanneer mag ik dit voeren en hoe mag het gegeven worden gekookt of rauw?En waar moet ik vooral op letten.Dit is n.l onze 5 bouvier.Onze eerste kreeg altijd gemalen kip met brood.Hij was nooit ziek en hebben we negen jaar bij ons mogen houden.De tweede hebben we na 4 jaar af moeten geven die zat altijd op brok.De derde hebben we weer terug moeten geven aan de fokker vanwegen het gedrag van de hond.(bleek voor de bewaking tezijn zat hier tussen twee kinderen tespelen en draaiden ineens helemaal om.En onze 4 hebben we na 10 mnd af moeten geven vanwege een gezwel tussen de maag en darmen.Zij bleef maar overgeven en diarree houden.Dus vandaar dat wij nu zo iets hebben we proberen nu met haar gewoon vlees als hoofd en verloopig brok als bijvoer.
Ik hoop op een antwoord.
En lizzy bedankt nog voor je snelle reactie op lid te mogen worden van deze club.
Groetjes Miep