Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door roefus
#797413
Ik denk dat m.n. bij de goedkopere merken er wat meer pens inzit, wat meer schapenvetl.
Om het 'goedkoop' te houden vul je het nu eenmaal niet met mager spiervlees.
Ik vind ook niet dat bijvoorbeeld 'n merk als Smuldier (mogen we toch goedkoop noemen) er 'wateriger' uitziet.
Na het ontdooien zit je met wat vocht, da's waterig.
Maar als ikzelf normaal gesproken vlees ontdooi, zit ik ook met vocht.
Door ~anna~
#797692
Als je een kvv wat nog bevroren is losmaakt b.v. met je handen kan je het goed zien/voelen wat voor soort vocht het is.
Een goedkoop merk is echt heel anders dan een merk van rond de  3 euries.
In de midden prijsklasse kan ook veel pens zitten.

Barfplaats wordt gesponsord door