Hier kun je al je vragen, problemen en stellingen kwijt met betrekking tot kant en klaar versvlees

Moderator: eelke

Door casangio
#59883
Hallo allemaal,

Bij het opwarmen in de magnetron verdwijnen de enzymen en dat is de reden waarom je het beter niet opwarmt want enzymen kunnen daar echt niet tegen. groetjes,
alma
Door tieneke
#59948
Beter is het om het versvlees in de etenspan te doen en deze in heet water te zetten(gootsteen)
Af en toe even roeren en smullen maarrr :P
Door Ineke
#59965
[quote="tieneke"]
Beter is het om het versvlees in de etenspan te doen en deze in heet water te zetten(gootsteen)
Af en toe even roeren en smullen maarrr :P
[/quote]

Ja. In het badje van Marie zal ik maar zeggen ;D ;D ;D
Door tieneke
#59967
[quote="Ineke"]
[quote="tieneke"]
Beter is het om het versvlees in de etenspan te doen en deze in heet water te zetten(gootsteen)
Af en toe even roeren en smullen maarrr :P
[/quote]

Ja. In het badje van Marie zal ik maar zeggen ;D ;D ;D
[/quote]
;D ;D ;D
 Terug naar “Vragen, Problemen en Discussie Kant en Klaar Versvlees”

Barfplaats wordt gesponsord door