Terug van weg geweest..
Eerder voerden wij onze stafford Enzo Barf, zelf samengesteld. Maar omdat het erg veel werk was op een gegeven moment toch terug op de brokken.
Nu hebben we een nieuwe pup erbij en deze deed het dus helemaal niet fijn op de brokken en at met lange tanden.
Dus toch maar weer rauw voeren.
Ik heb het mezelf iets gemakkelijker gemaakt en heb nu rauw vlees worsten met een premix. Doosan onze pup vind het heerlijk. Zijn ontlasting is vele malen beter. En so fa so good..
Nu de oraktische vraag. Hoe laten jullie het vlees ontdooien en dan vooral daarna op temperatuur komen?
Doen jullie dit ook of geef je het direkt uit de koelkast?
Ik doe nu twee kilo in de koelkast zetten om te ontdooien in een glazen schaal met goed afsluitbaar deksel.
Maar voordat ik het geef wil ik het even op temp laten komen buiten de koelkast. Ook dan wil ik het graag afsluiten maar zou ook handig zijn als het dan al in zijn voerbak kan.
Gezocht naar een deksel voor op een voerbak maar dat lijkt niet in de handel te zijn..
Ben dus heel benieuwd naar jullie oplossingen?!
We love pictures
Thanx voor de tips alvast