Moderator: eelke
Lizzy schreef:Ik snap niet zo goed hoe dit uberhaupt als een soort KVV verkocht kan worden. Hoe verzinnen die fabrikanten het? Het is gewoon doodgekookte worst.... Rodi worst, die al 100 jaar bestaat maar dan met een ander naampje erop. Snappen de luitjes zelf niet dat rauw/vers juist gaat om rauw en vers? Echt he, prakkenfabrikanten blijven me verbazenSteeds meer kvv-producenten gaan zelfs brokjes maken.
fransbulletje schreef:Hier altijd een voorraadje CarniVoer2go in huis.Ik zit even te lezen over deze worsten:
Als vervanger voor een maaltijd, op vakantie, als snack/tussendoortje.
Ik vind deze worstjes absoluut niet stinken, zien er goed uit.
Baloe de bouvier schreef:Ik zit even te lezen over deze worsten:Jawel hoor, dan wordt het verpakt onder beschermde atmosferen. Net als heel veel humane levensmiddelen. Het wordt dan als het ware gevacumeerd met een speciaal gasmengsel, wat er voor zorgt dat binnen de verpakking de groei van micro-organismen stil komt te staan.
"Carnivoer2GO kan anderhalf jaar buiten de koelkast of vriezer bewaard worden. Wel adviseert CarniVoer de worst koel en donker te bewaren. Als de worst eenmaal geopend is dan kan deze maximaal drie dagen in de koelkast bewaard worden."
Hoe krijgen ze dat voor elkaar zonder conserveringsmiddelen? Trouwens ook met conserveringsmiddelen is dit niet voor te stellen.