Hallo allemaal,
Onze hond is een labrador/rottweiler kruising, ze wordt juni a.s. 3 jaar en weegt ca. 30 kg, is vrij sportief, met haar baasje gaat ze gemiddeld 2 tot 3 uur per dag naar buiten, lopen, trainen, speuren, zwemmen etc. Ze krijgt 2x per dag brokken, wel de geperste brok van Prins. Daarnaast krijgt ze als extra (tijdens training of tussendoor) runderlong, kippenstrotjes, sprot, in gedroogde vorm. En bullepees, runderhuid als kauwmateriaal.
We denken er al een tijdje over na om haar op vers vlees te zetten, in eerste instantie kvv, als dat goed gaat zouden we best wel de menu's zelf willen samen stellen (onze vriezer is groot genoeg!).
Maar we lopen nu al tegen één probleempje aan: ze vreet zelfs een rauwe runderlap niet!
We hebben hem al in stukjes gesneden maar ze vreet het niet, hoe erg haar honger ook is.
Koken (gewoon in wat water) of bakken we het even dan vreet ze het wel.
Hoe krijgen we haar zover dat ze het rauwe vlees gaat eten en het lekker gaat vinden?
Als dat zou lukken kunnen we naar de volgende stap.
Graag jullie adviesen/tips