Misschien als het als volgt opbouwt dat je beter inzicht krijgt.
Dit heb ik gekopieerd uit de beginnershandleiding van barfplaats.
Menu voor 3 honden
Maandag:
450 gram kippenvleugel
100 gram groenten
440 gram runderkopvlees
Extra: sardien
Dinsdag:
450 gram kippenkarkas
100 gram groenten
220 gram runderpens + 220 gram ander orgaan (hart, nier, lever)
Extra: rauwe gemalen walnoten, amandelnoten, hazelnoten, paranoten. Noot: geef nooit macademia's!
Woensdag:
450 gram eendennek
100 gram groenten
400 gram geitenvlees
Extra: ei
Donderdag:
450 gram parelhoenkarkas/vleugels
100 gram groenten
220 gram runderpens + 220 gram ander orgaan (hart, nier, lever)
Extra: sardien
Vrijdag:
450 gram haaskarkas of konijnkarkas
100 gram groenten
440 gram runderkopvlees
Extra: ei
Zaterdag:
450 gram eendennek
100 gram groenten
440 gram lamsvlees
Extra: sardien
Zondag:
450 gram parelhoenvleugels
100 gram groenten
220 gram pens + 220 gram ander orgaan (hart, nier, lever)
Extra: yoghurt
Percentages om de na bij:
45% vleesbot
10% groente
10% orgaanvlees als lever, hart, nier, tong, etc
10% orgaanvlees, pens
25% spiervlees
En heb je de rekenhulp al uitgeprobeerd?
http://www.barfplaats.nl/handleiding-to ... -rekenhulp
Voor volwassen honden type je 2% van lichaamsgewicht in en voor pups 7%.
Dit werkt anders dan brokken he?!
Ze hebben meer vlees nodig dan brokken.