Joep
Menu voor een reu, 2 jaar oud, 33 kilo. Hoeveelheid: 2.5% van 33 kilo = 825 gram per dag / 5775 gram per week Rauw vleesbot 50% : 413 gr. Groentes 0% : 0 gr. Orgaanvlees 20% : 165 gr. Spiervlees 30% : 248 gr.
Gijs
Menu voor een reu, 65 kilo. Hoeveelheid: 2.5% van 65 kilo = 1625 gram per dag / 11375 gram per week Rauw vleesbot 50% : 813 gr. Groentes 0% : 0 gr. Orgaanvlees 20% : 325 gr. Spiervlees 30% : 488 gr.
Zo, omdat we ook willen gaan starten met Barf Ik heb diepvries zakken gekocht (grote), een keuken weegschaaltje, een grotere vrieskist erbij, tassen bij de action gejat (tsja, bij de eerste 5 kassa's hingen geen shoppers meer, en ze hadden iemand omgeroepen, maar die ging mij niet helpen want die had het te druk...toen toen we besloten om weg te gaan zag ik bij de laatste kassa nog wel shoppers hangen, en de poortjes gingen niet af...en had geen zin meer om weer in de rij van 10 man aan te sluiten...gezien we niet echt klantvriendelijk werden geholpen) schriftje met harde kaft gekocht voor de notities, bak gekocht om vlees van zolder naar keuken te transporteren, alleen nog een snoeischaar
Kwa vlees soort gaat het voor Joep alleen konijn worden (geelimineerd met eend, maar toch lang geen optimaal resultaat, dus nu nog een poging met konijn)
En voor Gijs heb ik konijn, eend, rund (ik denk dat we 'savonds een pakje kvv bij blijven geven, omdat dat makkelijker is voor mijn vriend) zalm, en kip.
Tenminste, dat zijn de dingen die heel simpel aan te komen zijn, want wellicht kunnen we wel met meer varieeren. Maar zo zijn het al minimaal 5 soorten standaard.
Schiet maar raak!