Menu, eventueel aanvullingen?
Geplaatst: zo 06 nov 2011, 14:29
Ik heb me hier al eens voorgesteld een tijd geleden maar daarna heb ik alleen maar meegelezen.
Nu is het zo dat mijn Amerikaanse Bulldog (bijna 3, net gecastreerd) begint te verkleuren rond zijn bek en kop. Hij is daar geheel wit en de bekende oranje achtige verkleuringen komen tevoorschijn.
Even een tijdje geen kip dus, de arme jongen. (Je zal het maar graag eten.)
Mijn menu is klaar en alles is al besteld maar misschien is het toch handig even anderen er naar te laten kijken. Het is iets afwijkend omdat hij wat meer bot nodig heeft en ik groentes niet meetel. Ongeveer 3 keer in de week krijgt hij er een zelfgemaakte mix bij.
Alvast bedankt!
10500 gram in de week
50% Vleesbot: 5250
35% Spiervlees: 3675
15% Orgaan: 1575
Maandag:
1000 gram haaskarkas
500 gram lamspens
Dinsdag:
1000 gram konijndeel
500 gram geitenspiervlees
250 gram runderhart
Woensdag
200 gram zelfgemaakte orgaanmix lever (Geit, lam en konijn.)
500 gram kangoeroe spiervlees
500 gram kalkoenvleugels
Donderdag
Sardientjes
Hele parelhoen (+/- 1500 gram)
Vrijdag
500 gram lamshart
1000 gram struisvogelspiervlees
Zaterdag:
1000 gram Runderkopvlees
800 gram geitenrib
Zondag:
Haring
500 gram runderstrot
500 gram lamsspiervlees
Nu is het zo dat mijn Amerikaanse Bulldog (bijna 3, net gecastreerd) begint te verkleuren rond zijn bek en kop. Hij is daar geheel wit en de bekende oranje achtige verkleuringen komen tevoorschijn.
Even een tijdje geen kip dus, de arme jongen. (Je zal het maar graag eten.)
Mijn menu is klaar en alles is al besteld maar misschien is het toch handig even anderen er naar te laten kijken. Het is iets afwijkend omdat hij wat meer bot nodig heeft en ik groentes niet meetel. Ongeveer 3 keer in de week krijgt hij er een zelfgemaakte mix bij.
Alvast bedankt!
10500 gram in de week
50% Vleesbot: 5250
35% Spiervlees: 3675
15% Orgaan: 1575
Maandag:
1000 gram haaskarkas
500 gram lamspens
Dinsdag:
1000 gram konijndeel
500 gram geitenspiervlees
250 gram runderhart
Woensdag
200 gram zelfgemaakte orgaanmix lever (Geit, lam en konijn.)
500 gram kangoeroe spiervlees
500 gram kalkoenvleugels
Donderdag
Sardientjes
Hele parelhoen (+/- 1500 gram)
Vrijdag
500 gram lamshart
1000 gram struisvogelspiervlees
Zaterdag:
1000 gram Runderkopvlees
800 gram geitenrib
Zondag:
Haring
500 gram runderstrot
500 gram lamsspiervlees