nieuw menu
Geplaatst: ma 08 aug 2011, 08:18
Met alle nieuwe ingredienten heb ik een nieuw menu gemaakt. Ik heb, als ik het zo doe, nog voor 4 weken kvv in de vriezer, dus vandaar dat ik dat in het menu heb ingebouwd.
Het probleem waar ik nu even tegen aan loop is dat het paarden en herten spiervlees vrijdag pas komt. Wat is een goed alternatief uit de supermarkt? Gewoon wat gehakt en kipfilet? Het gaat niet om schokkende hoeveelheden tot vrijdag, dus dat is wel te betalen.
Ik ga nu ook over op 1 keer per dag voeren. Anders vond ik het portioneren nog moeilijker. Ik ben ook tot de concludie gekomen dat karkassen verdelen hem niet wordt. Ik ben sinds ik rauw voer al over heel wat dingen heengekomen, maar bot doorsnijden/knippen/zagen wordt ik zo ontzettend naar van. Dus dan maar te grote porties soms, als het uit de hand loopt kan ik hem altijd nog een vastendag geven.
Noot: Vis, ei ed voeg ik apart toe op dagen dat hij heel actief is geweest, dus dat reken ik niet in het menu mee.
maandag 500 gram lotgering en 180 gram groente
dinsdag 590 gram eendkarkas, 100 gram runderhart en 160 gram paard
woensdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
donderdag 590 gram konijnkarkas, 100 gram rundernier en 160 gram hert
vrijdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
zaterdag 590 gram kipkarkas , 170 gram runderlever+orgaanmix en 160 gram paard
zondag 590 gram haaskarkas, 170 gram lamspens en 160 gram paard
maandag 500 gram lotgering en 180 gram groente
dinsdag 590 gram eendkarkas, 100 gram runderhart en 160 gram paard
woensdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
donderdag 590 gram geitenrib, 100 gram rundernier en 160 gram hert
vrijdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
zaterdag 700/800 gram runderstrot, 170 gram runderlever/orgaanmix
zondag 390 gram kipkarkas en een kwartel, 170 gram lamshart en 160 gram paard
Het probleem waar ik nu even tegen aan loop is dat het paarden en herten spiervlees vrijdag pas komt. Wat is een goed alternatief uit de supermarkt? Gewoon wat gehakt en kipfilet? Het gaat niet om schokkende hoeveelheden tot vrijdag, dus dat is wel te betalen.
Ik ga nu ook over op 1 keer per dag voeren. Anders vond ik het portioneren nog moeilijker. Ik ben ook tot de concludie gekomen dat karkassen verdelen hem niet wordt. Ik ben sinds ik rauw voer al over heel wat dingen heengekomen, maar bot doorsnijden/knippen/zagen wordt ik zo ontzettend naar van. Dus dan maar te grote porties soms, als het uit de hand loopt kan ik hem altijd nog een vastendag geven.
Noot: Vis, ei ed voeg ik apart toe op dagen dat hij heel actief is geweest, dus dat reken ik niet in het menu mee.
maandag 500 gram lotgering en 180 gram groente
dinsdag 590 gram eendkarkas, 100 gram runderhart en 160 gram paard
woensdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
donderdag 590 gram konijnkarkas, 100 gram rundernier en 160 gram hert
vrijdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
zaterdag 590 gram kipkarkas , 170 gram runderlever+orgaanmix en 160 gram paard
zondag 590 gram haaskarkas, 170 gram lamspens en 160 gram paard
maandag 500 gram lotgering en 180 gram groente
dinsdag 590 gram eendkarkas, 100 gram runderhart en 160 gram paard
woensdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
donderdag 590 gram geitenrib, 100 gram rundernier en 160 gram hert
vrijdag 500 gram lotgering en 180 gram groente
zaterdag 700/800 gram runderstrot, 170 gram runderlever/orgaanmix
zondag 390 gram kipkarkas en een kwartel, 170 gram lamshart en 160 gram paard