Oké nou lang zitten puzellen heb ik ongeveer een idee hoe ik het ga doen. Help me aub met verbetering en misschien suggesties voor andere zachte botten( want Billy is een beginner). Voor de gene die me nog niet kennen heb ik me voorgesteld bij " vragen en problemen".
Ik ben van 50% vleesbot, 20% spiervlees, 20% orgaan en 10 % groenten uitgegaan
Billy is 60 kilo dus mag 1200 gram per dag. Ik heb wel getallen afgerond.
Maandag: 500 gram kip karkas, 250 gram schapensnippers, 250 gram groenten
En 200 gram runderniertjes.
Dinsdag: 500 gram eendennekken, 250 gram geitensnippers, 500 gram kalfshart.
Woensdag: 500 gram kip karkas, 250 gram magere rundersnijlingen 200 gram groenten, 250 gram lamspens.
Donderdag: 500 gram eendennekken, 250 gram schapensnippers, 200 gram groenten, 250 gram geitenlever.
Vrijdag: 500 gram kip karkas, 250 gram rundersnijlingen, 200 gram groenten, 250 gram lamspens.
Zaterdag: 1 kilo zalmkoppen( teveel?) en 200 gram schapensnippers.
Zondag: 500 gram kippennekken, 250 gram geitensnippers, 200 gram groenten, 250 geitenlever.
Ik had een beetje moeite met de hoeveelheid te verdelen in de week vandaar dat de verhoudingen niet helemaal kloppen. Als jullie een beter idee hebben om het te verdelen of andere tips hoor ik ze graag.
Groetjes Roxanne