Van brokken naar rauw en eerste menu
Geplaatst: wo 10 nov 2010, 18:52
Hallo,
Ik heb veel gelezen op dit forum, "Natuurlijke Voeding" en de homepage van Tom Longsdale. En heb een menu opzetje gemaakt voor mijn DH van 1 jaar oud en ca. 30 kg. Ik hoor graag van jullie wat jullie er van vinden.
Ma 1/2 Lamskop + lam/schaapsnijsels 250 gr. + 2 rauwe eieren (met schil)
Di Lamspens heel 800 - 1200 gr.
Woe Runderhart 250 gr. -lever 150 gr. en -nieren 60 gr.
Don Kopvlees 500 gr. + schapenvet 100 gr.
Vrij Lamspens heel 800 - 1200 gr.
Za Kippenpoten 1000 gr.
Zon Zalm (heel) + 250 gr. biogarde + appel (zonder klokhuis)
1/2 Lamskop wordt vanwege zijn hardheid een keer in de 3 weken gevoerd en wordt afgewisseld met 400 gram Lamsribben of 350-400 gram Lamsnek. De pensen zijn vuil en varieren van gewicht. Ik heb ze bevroren van de Islamitische slager meegekregen. Is het zo akkoord. Ideeen en suggesties zijn van harte welkom.
Erg bedankt allemaal!
Ik heb veel gelezen op dit forum, "Natuurlijke Voeding" en de homepage van Tom Longsdale. En heb een menu opzetje gemaakt voor mijn DH van 1 jaar oud en ca. 30 kg. Ik hoor graag van jullie wat jullie er van vinden.
Ma 1/2 Lamskop + lam/schaapsnijsels 250 gr. + 2 rauwe eieren (met schil)
Di Lamspens heel 800 - 1200 gr.
Woe Runderhart 250 gr. -lever 150 gr. en -nieren 60 gr.
Don Kopvlees 500 gr. + schapenvet 100 gr.
Vrij Lamspens heel 800 - 1200 gr.
Za Kippenpoten 1000 gr.
Zon Zalm (heel) + 250 gr. biogarde + appel (zonder klokhuis)
1/2 Lamskop wordt vanwege zijn hardheid een keer in de 3 weken gevoerd en wordt afgewisseld met 400 gram Lamsribben of 350-400 gram Lamsnek. De pensen zijn vuil en varieren van gewicht. Ik heb ze bevroren van de Islamitische slager meegekregen. Is het zo akkoord. Ideeen en suggesties zijn van harte welkom.
Erg bedankt allemaal!