Pagina 1 van 1

Menu Truus week 45

Geplaatst: ma 06 nov 2006, 11:50
door Ramona
even ter verduidelijking over het menu van Truus hier een overzichtje over wat ze deze week, verspreid over 4 dagen heeft gegeten...

vrijdagmorgen: 200 gr eendenfilet, 100 gr Rodi vlees, 1 rauw ei.

avond: 8 kippennekken á 185 gram, 100 gr Rodi rundvlees+groente, kippenorganen; hart, lever, maag á 90 gram.

zaterdagmorgen: 180 gr groentenmix bestaande uit: broccoli, bloemkool, bleekselderij, sperziebonen, wortel, spruiten, snijboon. 265 gram kippendijbeenvlees (ontbeent)

avond: 100 gr Rodi pens, 215 gr konijnenbraadstuk

zondagmorgen: kippendijbeenspiervlees 180 gr, groentenmix 180 gr.

avond: 100 gr Rodi lamshart, 185 gr kippennekken.

maandagmorgen: 1 horstmakreelje á 65 gr, fazantvleugel+borststuk 310 gr.
(heb er flink op ingehakt 8))

avond: hazenbout 365 gr, kippenmaag 90 gr.



Hier en daar heb ik meer dan 300 gram gegeven. Wellicht ga ik haar toch naar de toekomst toe iets meer gegeven. Ze is toch al een stuk slanker geworden. Dan ga ik haar denk ik 3% geven, maar moet dit even aanzien.

even ervan uitgaand dat ze 2400 gram krijgt verdeelt over 4 dagen:

480 gram spiervlees,
1200 gram vleesbot,
360 gram groente,
360 gram orgaanvlees.

totaal deze week 645 gram spiervlees,
totaal deze week 1325 gram vleesbot,
totaal deze week 380 gram orgaanvlees,
totaal deze week 360 gram groentemix.

ben nog ff aant denken hoe ik dit ook alweer moest oprekenen tot percentages ???Ben niet zo'n rekenwonder ::)

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: ma 06 nov 2006, 12:17
door Ramona
ik weet het alweer! *denkt aan haar zusterlief*

55% (afgerond) vleesbot,
27% (afgerond) spiervlees,
16% (afgerond) orgaan,
15% groente.

Het spiervlees zit een beetje aan de hoge kant, denk ik zo.

die horstmakreel heb ik onder vleesbot geteld. ik neem aan dat dat goed is?

Het spiervlees is nog niet echt gevarieerd, lade van de vriezer is niet zo groot. Volgende week komt er iets anders voor in de plaats ;)

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: ma 06 nov 2006, 16:49
door Mevroi Kruim
Nee hoor, is prima zo!

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: ma 06 nov 2006, 18:54
door Ramona
Jippie! ;D *geeft haarzelf een schouderklopje :D*

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: ma 06 nov 2006, 21:48
door Antonia
[quote="Ramona"]
ik weet het alweer! *denkt aan haar zusterlief*

55% (afgerond) vleesbot,
27% (afgerond) spiervlees,
16% (afgerond) orgaan,
15% groente.

Het spiervlees zit een beetje aan de hoge kant, denk ik zo.

die horstmakreel heb ik onder vleesbot geteld. ik neem aan dat dat goed is?

Het spiervlees is nog niet echt gevarieerd, lade van de vriezer is niet zo groot. Volgende week komt er iets anders voor in de plaats ;)
[/quote]

Ziet er goed uit. Alleen: als ik de percentages bij elkaar optel kom ik op 113% ????

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: wo 08 nov 2006, 22:07
door pike
Ik reken de horsmakreel tot het spiervlees, net als sardien.

Re: Menu Truus week 45

Geplaatst: do 09 nov 2006, 20:07
door Ramona
ow, volgens mij had ik dat tot vleesbot gerekend ??? *denkt hard na*