[quote="Bullekes"]
Oke effe weer wat aangepast dit krijgen ze pas over anderhalve maand ofzo als ze goed gewend zijn maar ben dus flink voorruit aan denken ook omdat ik een kleine diepvries erbij wil en per la een vleessoort wil plaatsen anders word ik helemaal maf heb nu alles door elkaar ben kwartier aan zoeken wat is dit of dit ???
Zou iemadn weer willen berekenen
OCHTEND
Maandag Struisvogel (200 gram)
Dinsdag Smuldier Kip (200 gram)+ Groente (50 Gram)
Woensdag Orgaanvlees(200 gram)
Donderdag Hertvlees (200 gram) + Groente (50 Gram)
Vrijdag Rundvlees (200 gram)
Zaterdag Smuldier Kip (200 gram)+ Groente (50 gram)
Zondag Orgaanvlees(200 gram)
DE AVOND:
Maandag Orgaanvlees (300 Gram)
Dinsdag Lamsrib.(300 Gram)
Woensdag Kippenvleugels(300 Gram)
Donderdag Vis + Yoghurt(300 Gram)
Vrijdag Lamsrib(300 Gram)
Zaterdag ...................(300 Gram)
Zondag Drumstick (300 Gram)
Heb nu nog 1 vakje over op zaterdag avond volgens mij heb ik genoeg vleesbot er tussen zitten misschien zelfs weer teveel........
Weet nog niet zeker of ik aan lamsrib kan komen maar ga mijn best doen
Wat denken jullie
[/quote]
Allereerst wil ik even zeggen dat je een prima afwisseling van vleessoorten hebt! Ik neem aan dat orgaanvlees dingen betreft als pens, hart, lever?
Heb ik ook de percentages even voor je uitgerekend.
Vleesbot: 53,7%
Vlees: 20,9%
Orgaanvlees: 20,9%
Groente: 4,5%
Als ik jou was dan zou ik op zaterdag vlees geven. Geen orgaanvlees want ik vind dat je daar al maximaal van geeft. En ook geen vleesbot want dat geef je (zoals je al dacht) ook genoeg. Maar goed, ziet er dus verder heel goed uit!!