Pagina 1 van 1

vraagje over niesziekte

Geplaatst: Ma 17 Apr 2006, 16:53
door *Robin*
mijn katje had niesziekte toen hij bij mij kwam. zo erg dat hij niet door zijn neusje kon ademhalen en een soort van snurkend geluid maaktje als hij door zijn bekje ademde.
als hij ligt te dutten hoor ik m wel een een soort van licht snurken en ook als hij actief heeft gespeeld hoor ik m wel eens zwaar ademen. zou hij later als hij wat ouder word geen luchtweg problemen kunnen krijgen?
heeft iemand hier ervaringen mee?

de niesziekte was binnen 2 weken wel helemaal weg maar soms klinkt hij nog wel eens benauwd.

Re:vraagje over niesziekte

Geplaatst: Ma 17 Apr 2006, 17:56
door sylvia
Als kittens een erge niesziekte hebben gehad blijven ze de rest van hun leven dar gevoelig op. Maar omdat jouw kat vers eet is zijn imuunsysteem goed in werking en zul je er niet veel last van ondervinden

Re:vraagje over niesziekte

Geplaatst: Ma 17 Apr 2006, 20:07
door *Robin*
::) :-* fijn om te weten. liever voorkomen dan genezen. dat geld voor mij ook met blaasstenen. mijn vorige kat (blikvoer he? ::)) moest geopereerd worden (piepie eraf) zijn blaas was zo groot als een flinke sinaasappel. dat wil ik deze lieverd niet aandoen :-X had ik het toen maar geweten :'(

Re:vraagje over niesziekte

Geplaatst: Zo 23 Apr 2006, 21:19
door Nelly
Mijn Mistral had als kitten ook (behoorlijk) niesziekte. Gelukkig is hij ervan genezen, maar nu hij bijna 16 is, hoor ik hem idd weleens snurken tijdens het slapen.