Pagina 1 van 1

Oorprobleem

Geplaatst: Zo 28 Okt 2012, 16:13
door Loeka
Een foto van de binnenkant van mijn zijn oor. Er is een plooi verdikt en er zitten "blaasjes" in zijn oor. Het ziet er zwart uit, maar dat is geen oorsmeer. Dit haal ik elke dag weg. Eerder had hij heel veel last van oorsmeer, dat is nu gelukkig veel minder. Hij heeft er wel jeuk aan, maar niet extreem. Hij zit niet heel de dag te krabben. De gehoorgang is niet aangedaan gelukkig. Loop al bij de dierenarts, maar er is nog geen diagnose. Iemand een idee wat dit is of het herkend? En beter nog, hoe ik hem hier vanaf kan helpen?

Afbeelding

En nog twee foto's:
Afbeelding
Afbeelding

Re: Oorprobleem

Geplaatst: Zo 28 Okt 2012, 17:57
door koekje
Ik vind het er maar vies uitzien. De oren van Ot en Sien (ook lichte katten met lichte huid en licht haar) zijn gewoon roze aan de binnenkant. Ik kom niet verder dan oormijt, maar aangezien je al bij de DA loopt, zal die optie wel uitgesloten zijn.
Als de DA er niet uit gaat komen, zou ik doorverwijzing naar Utrecht of Gent doen.

Eosonifiel (dat schrijf je anders) granuloom? Kan dat ook in oren?

Re: Oorprobleem

Geplaatst: Vr 02 Nov 2012, 10:19
door Loeka
Ha Koekje,

Inderdaad dat was al uitgesloten. Heb de diagnose nu, het zijn overactieve oorsmeerkliertjes. Het is niet heel ernstig gelukkig maar ga het weg laten halen. Gelukkig zit het (nog) niet in zijn gehoorgang en zijn het relatief kleine blaasjes/bultjes.

Re: Oorprobleem

Geplaatst: Vr 02 Nov 2012, 19:28
door Envie
Sterkte ermee  ???