Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Gebruikersavatar
Door Kaela
#3368770
Gefeliciteerd! Dan is die lieverd alweer meer dan een jaar bij jullie. Time flies when your having fun!
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3368784
Kaela schreef:Gefeliciteerd! Dan is die lieverd alweer meer dan een jaar bij jullie. Time flies when your having fun!
Ja inderdaad bijna anderhalf
Gebruikersavatar
Door Kaio
#3368785
Recept:
In Duitsland koop je lekkere goedkope Duitse bockworsten en zure room.
In de plus sta je dan voor het rek met koekjes en aanverwante zooi, en denk mwah niet weer de eierkoeken, even kijken of ze nog iets anders hebben zonder choco en wat niet te duur is. Mijn oog valt op een boerencake. Ah die dan maar. Dan op naar de cake versiering, wederom iets zonder choco, bij alles wat je in je handen pakt denk je echt Omg is dit eetbaar? Ach ja ik heb maar weinig nodig en het zijn grote jongens he. Thuis snij je dan de verpakking open, en snijdt een plak af voor ml, want die had zoiets joh die heb ik al jaren niet gehad, wil ik wel een stuk van. Zelf ook nieuwsgierig en een klein plakje voor mezelf. Mijn vingers plakken aan elkaar, ik kijk op de verpakking, oja suiker als eerste ingrediënt, ach ja het zijn grote honden die kunnen wel wat hebben. Maar als ze vanavond stuiteren weet ik waar het aan ligt. Ik smeer 2 bekers zure room op de cake, snij de worstjes en plak die erop , en zie de boerenkool van de dag ervoor op het aanrecht liggen, Oh die kan ik leuk gebruiken voor wat kleur! En plak die dus ook in de zure room. Dan nog eens kijken hoe die taartversiering werkt, ok niet te hard knijpen dus. Nog wat finishing worstjes erop. En dan pak je je foon om er een foto van te maken. En daarna is het sneller op dan het geduurd heeft om te maken ;D
Door hamada
#3368786
Kaio schreef:Recept:
In Duitsland koop je lekkere goedkope Duitse bockworsten en zure room.
In de plus sta je dan voor het rek met koekjes en aanverwante zooi, en denk mwah niet weer de eierkoeken, even kijken of ze nog iets anders hebben zonder choco en wat niet te duur is. Mijn oog valt op een boerencake. Ah die dan maar. Dan op naar de cake versiering, wederom iets zonder choco, bij alles wat je in je handen pakt denk je echt Omg is dit eetbaar? Ach ja ik heb maar weinig nodig en het zijn grote jongens he. Thuis snij je dan de verpakking open, en snijdt een plak af voor ml, want die had zoiets joh die heb ik al jaren niet gehad, wil ik wel een stuk van. Zelf ook nieuwsgierig en een klein plakje voor mezelf. Mijn vingers plakken aan elkaar, ik kijk op de verpakking, oja suiker als eerste ingrediënt, ach ja het zijn grote honden die kunnen wel wat hebben. Maar als ze vanavond stuiteren weet ik waar het aan ligt. Ik smeer 2 bekers zure room op de cake, snij de worstjes en plak die erop , en zie de boerenkool van de dag ervoor op het aanrecht liggen, Oh die kan ik leuk gebruiken voor wat kleur! En plak die dus ook in de zure room. Dan nog eens kijken hoe die taartversiering werkt, ok niet te hard knijpen dus. Nog wat finishing worstjes erop. En dan pak je je foon om er een foto van te maken. En daarna is het sneller op dan het geduurd heeft om te maken ;D

Nog gefeliciteerd :birthday:
en: dank voor het recept. Daar gaan ze hier blij van worden :D
Door Lizzy
#3368797
Kaio schreef:Recept:
In Duitsland koop je lekkere goedkope Duitse bockworsten en zure room.
In de plus sta je dan voor het rek met koekjes en aanverwante zooi, en denk mwah niet weer de eierkoeken, even kijken of ze nog iets anders hebben zonder choco en wat niet te duur is. Mijn oog valt op een boerencake. Ah die dan maar. Dan op naar de cake versiering, wederom iets zonder choco, bij alles wat je in je handen pakt denk je echt Omg is dit eetbaar? Ach ja ik heb maar weinig nodig en het zijn grote jongens he. Thuis snij je dan de verpakking open, en snijdt een plak af voor ml, want die had zoiets joh die heb ik al jaren niet gehad, wil ik wel een stuk van. Zelf ook nieuwsgierig en een klein plakje voor mezelf. Mijn vingers plakken aan elkaar, ik kijk op de verpakking, oja suiker als eerste ingrediënt, ach ja het zijn grote honden die kunnen wel wat hebben. Maar als ze vanavond stuiteren weet ik waar het aan ligt. Ik smeer 2 bekers zure room op de cake, snij de worstjes en plak die erop , en zie de boerenkool van de dag ervoor op het aanrecht liggen, Oh die kan ik leuk gebruiken voor wat kleur! En plak die dus ook in de zure room. Dan nog eens kijken hoe die taartversiering werkt, ok niet te hard knijpen dus. Nog wat finishing worstjes erop. En dan pak je je foon om er een foto van te maken. En daarna is het sneller op dan het geduurd heeft om te maken ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Een echt zeeeeeeeeeeeeer verantwoorde verjaardagstaart! Geweldig! Bedankt voor het recept :-* :-*
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door