Ok recept van bourguignon:
https://cafedelites.com/beef-bourguignon/
Ik ga wel minder zout gebruiken, was nl. te veel en meer water.
En dit voor de aardappelpuree
https://cafedelites.com/easy-creamy-mashed-potatoes/
Maar dan met lactose vrije spullen, schmand ipv zure room. Heel wat minder knoflook, want rauwe knoflook proef je erg goed erin.
En dan doe ik er geen parmesan doorheen maar op het einde de puree in ovenschaal en dan geraspte parmesan erover.
De rode bieten salade:
Gekookte rode bieten in dunne plakjes
Sinasappel persen en limoen persen. Mengen met olijfolie , peper zout. Plakjes rode bieten erin laten marineren. Kan best een dagje.
Ricotta ( bij mij mascarpone want die is lactose vrij te verkrijgen en smaakt nog wel lekkerder ook) mengen met parmesan.
Rucola sla , rode bieten, klodders ricotta mengsel, en marinade op bord dresseren en wat pistache noten erover.
Mijn gehaktballetjes bestaan uit rundergehakt, peterselie, ei en parmesan en wat paneermeel. En vul ze met wat erwtjes en geprakte feta.
De saus bestaat simpel uit passata, knoflook en basilicum, lekker wat inkoken.
Zo beter Lizzy ?