Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
-Annemarie- schreef:Oude wijn in nieuwe zakken.Ohhhw, wat leuk!!!!!!! (ik zit de video te bekijken).
https://www.hooimadam.com/
Lizzy schreef:Zou je daar ook bone broth in kunnen maken, als je het iedere 3 uur opnieuw aan de kook brengt en terug zet in de hooimadam? (want dat zou me een hoop gas schelen!).Welke temperatuur heeft bone broth nodig om bonen broth te worden? Mijn pan koel maar een graad of 15-20 af in een nacht, in die slaapzak. Dat is dan wel meteen 9 liter.
Lizzy schreef:Ik lees op goegel 65 a 70 graden.Ohh dan hoef je volgens mij echt niet elke 3 uur te verwarmen. Koop je een digitale vleesthermometer a 8 euro bij Ikea, en kijken wat het doet
eelke schreef:Ik zou zeggen, verwarm je pan water nu eens tot een bepaalde temperatuur, pak m in in een dekbed, en kijk hoe warm t morgen is. Kost je niks toch...geef je er morgen je planten water van.En waar slaap ik dan vannacht onder?
Lizzy schreef:Nou het is best warm. maar inderdaad niet bij nagedacht dat niet iedereen een extra dekbed/slaapzak heeft.
En waar slaap ik dan vannacht onder?
eelke schreef:Nou het is best warm. maar inderdaad niet bij nagedacht dat niet iedereen een extra dekbed/slaapzak heeft.
Zal ik voor je testen dan? Hoeveel liter maak je meestal?