Hmmm, ligt er aan.
Wortelen altijd eigenlijk gewoon omdat die het lekkerst zijn. Gember is vaak bio, pompoen, bataat ook. Gewone aardappelen koop ik bio, eigenlijk ook gewoon omdat ik die echt lekkerder vind.
Vlees soms, als het in de aanbieding is eerlijk gezegd. Of bio rundgehakt dat is niet heel duur.
Eieren heb ik vrije uitloop.
Bio zure room, feta etc ( duitsland)
Oja altijd bio citroenen, ook uit Duitsland, scheelt nogal.
Dan hebben we nog wat amandel en Tahiti paste.
Pindakaas zit in de bio varianten meer toevoegingen dan in dan de 100% pindakaas , dus die niet bio.
Oja bio spelt pasta, rijst etc. (DM weer)
Kokosolie, ghee, olijfolie, balsamico azijn ook bio. Tamari saus ook altijd.
Eigenlijk datgene wat niet zo veel duurder is of veel lekkerder dus.
Denk dat ik in de 1 tot 25 % terecht kom. En dan redelijk dicht bij de 25 gok ik.
En wat ik niet eet, douchegels, schampoo's, crèmes etc.