Pauline schreef:Pindakaas? Eventueel zelf maken? Notenpasta?
Pindakaas en notenpasta's lust ik. Is ook niet iets voor elke dag (dat is alleen grilworst met kaas, ben ik dus verslaafd aan, maar wil ik liever niet meer of in ieder geval véél minder vaak).
Het jammere is dat alles wat jullie aan groente noemen er dus echt niet ingaat. Althans, niet in de rauwe vorm. Tomaat, komkommer, courgette, aubergine, augurk, ik krijg het écht niet naar binnen. Dus dat maakt wel wat beperkt.
Maar ik heb door alle suggesties wel wat ideetjes opgedaan:
Ei, gekookt en gebakken in diverse varianten
Eiersalade is inderdaad ook lekker
Zelf humus maken en kijken welke versie ik lekker vind
Pindakaas en notenpasta's
Zelf pesto maken (ik vind basilicum niet lekker, maak het altijd met rucola) en dan met kaas of brie en nog wat rucola is ook lekker.
Avocado lust ik, maar vind ik niet echt geweldig. Maar het eens proberen met iets is wel een goed idee. Knoflook vinden ze op het werk vast niet leuk, maar is voor thuis wel een idee. Ik denk ook dat als ik het wat prak tot een soort smeerbaar, dat het leuker wordt voor op brood.
En dan bedacht ik me dat ik een hele tijd geleden op de markt een spread met feta en walnoten heb gekocht. Daar ga ik weer naar op jacht.
Nou, dat is al heel wat om in ieder geval niet dagelijks vlees op brood te eten toch!