Hier ook stoofschotels, peertjes, rode kool in de slowcooker.
En CBD olie Au bain marie met olijfolie of met glycerine voor tinctuur.
Ook andere tincturen zijn mogelijk voor de slowcooker. Zie ook google.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
MillyMol schreef:Haal je je koelkast, vriezer, tv, lampen, wekker, koffiezetter etc. dan elke dag van het stroomnet los???Uh ja. Nou ja, bijna ja. CV, koelkast en vriezer zijn aan. De rest is allemaal uit en in de regel ook uit het stopcontact. Ik zou zelf ook niet heel vlot een electrisch apparaat specifiek aanzetten als ik de hele dag van huis ben. Maar ik heb dan bijvoorbeeld ook nooit mijn droogoventje aangelaten als ik wegga of ga slapen.
Pauline schreef:Ik had er een gekocht, gekregen, open gemaakt, bekeken en weer retour gestuurd.
Borke schreef:Ik zou niet weten wat ik met zo'n ding zou moeten?Hier net zo, er komt geen apparaat meer in. Met een goede kookplaat, goede oven en goede pannen kan je inderdaad alle kanten op.
Stoofdingen gaat hier fantastisch met goede pannen en dan op een programmeerbare inductieplaat. Ik merk dat ik steeds meer weerzin krijg tegen al die huishoudelijke apparaten die wij in de loop der jaren hebben aangeschaft...
sella schreef:Zolang je geen versleten rug en schouder wn nog wat onderdelen hebt gaat dat prima.En als je heel de dag thuis bent....
Ik kan geen pan meer uit de oven tillen.
Ik kan de friruurpan ook niet meer goed schoonmaken dus een Airfryer look a like maakt mijn leven makkelijker.
Martine-Tom schreef:Hier is er gister een hele kip in gegaan met een ketjap/sambal marinade. Echt om je vingers bij af te likkenMmmm, heb je daar een recept van?
Elf schreef:Mmmm, heb je daar een recept van?2 grote uien grof snijden en op de bodem leggen.
Thea schreef:Na deze topic gelezen te hebben.
Er 1 aangeschaft
Dinsdag gelijk runderlappen gedaan gisteren stoofpeertjes HEERLIJKKKKKKKKKKKKKK.
Morgenochtend denk ik een stampot erin zodat als ik thuis kom het alleen hoef te stampen en lekker kan eten
Martine-Tom schreef:Hier is er gister een hele kip in gegaan met een ketjap/sambal marinade. Echt om je vingers bij af te likkenAh ja een hele kip erin vind ik ook echt zalig!!
Martine-Tom schreef:2 grote uien grof snijden en op de bodem leggen.Dank! Klinkt heerlijk!
150 ml ketjap manis, 1 eetlepel sambal, 2 teentje knoflook raspen/persen
(Beetje op gevoel en naar smaak )
De kip met het mengsel insmeren, wat je overhebt kan je in de borstholte of in zn achterwerk stoppen/
4 uur op high 4 uur op low