Re: wat eten we vandaag... deel 41
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
- Barfplaats
- Gesponsord bericht
- Charlie Angel
- Moderator
- Berichten: 11099
- Lid geworden op: Vr 04 Mar 2005, 17:47
- Locatie: Noordoostpolder
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Die soep ziet er echt heerlijk uit, werkt super dan die hooimadam, ideaal!
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Raaf schreef:Aha....
* iets met ook bijna jarig...*
Ja! Je moet er 1/3 tijd bij optellen. Je brengt hetgeen je in de hooimadam wil doen aan de kook, zet het in de hooimadam en als iets normaal 15 minuten moet koken, zet je het 20 minuten in de hooimadam. Het brand niet meer aan, de smaak is echt fantastisch, je kookt niks echt kapot. En het kan natuurlijk zijn dat je de havermout niet zacht genoeg vindt na xx minuten. Doe je er gewoon een paar bij. Het blijft wel 3 uur warm in de H madam!
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Ja en zo makkelijk joh! Ik heb het om 16 uur klaar gemaakt, goed aan de kook gebracht, in de hooimadam gezet en 2 uur later (zonder nog iets op te warmen) zijn we gaan eten! Ik ben echt helemaal om. Ik ga hier voortaan ook mijn rijst en aardappelen in koken, pasta-saus in maken, alle soep die ik maar kan bedenken, Chili Sin Carne, groentenstoofschotels. Ideaal! En het is ook wel mooi gemaakt hoor. Dit lijkt me toch handiger dan een dekbed 

Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:Ja en zo makkelijk joh! Ik heb het om 16 uur klaar gemaakt, goed aan de kook gebracht, in de hooimadam gezet en 2 uur later (zonder nog iets op te warmen) zijn we gaan eten! Ik ben echt helemaal om. Ik ga hier voortaan ook mijn rijst en aardappelen in koken, pasta-saus in maken, alle soep die ik maar kan bedenken, Chili Sin Carne, groentenstoofschotels. Ideaal! En het is ook wel mooi gemaakt hoor. Dit lijkt me toch handiger dan een dekbed
Zie het al voor me...voor bvb. het kerstmaal...de hele keuken die vol staat met allemaal hooimadammekes....

Maar zonder gekheid, lijkt me heel fijn om zo te koken...mijn interesse is gewekt.
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Raaf schreef:Zie het al voor me...voor bvb. het kerstmaal...de hele keuken die vol staat met allemaal hooimadammekes....
Maar zonder gekheid, lijkt me heel fijn om zo te koken...mijn interesse is gewekt.






Ik heb ook beeld




Is toch te grappig, om een stuk of vier van die dingen op je aanrecht te hebben staan?

-
- Berichten: 2516
- Lid geworden op: Vr 07 Jan 2011, 18:22
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ik heb ook beeld![]()
![]()
![]()
![]()
Is toch te grappig, om een stuk of vier van die dingen op je aanrecht te hebben staan?
Ik voorzie, na de barefootschoenen, een nieuwe uitgave dankzij BP...een hooimadam!



Re: wat eten we vandaag... deel 41
fransbulletje schreef:Ik voorzie, na de barefootschoenen, een nieuwe uitgave dankzij BP...een hooimadam!![]()
![]()
Ik heb nog geen mensen enthousiast een hooimadam zien bestellen tot dusver

Hier staat de curry in de hooimadam

-
- Berichten: 3869
- Lid geworden op: Za 09 Jul 2016, 15:17
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:Ik heb nog geen mensen enthousiast een hooimadam zien bestellen tot dusver![]()
Hier staat de curry in de hooimadam. Als we om een uur of 18:30 a 19:00 uur zin hebben om te eten haal ik de pan uit de hooimadam en die mik ik op tafel.
Ik heb net gekeken op de webzijde en lijkt me hardstikke leuk ! Ik denk dat ik ‘m ga bestellen
Wij eten gebakken camembert met gestoofde groenten en zoete aardappel. En vooral met een goed glas wijn erbij
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Siberienne schreef:Ik heb net gekeken op de webzijde en lijkt me hardstikke leuk ! Ik denk dat ik ‘m ga bestellen
Wij eten gebakken camembert met gestoofde groenten en zoete aardappel. En vooral met een goed glas wijn erbij
Een grote of een kleine?
Eet smakelijk, lijkt me heeeeeeeeeeeeerlijk! Neem je daarvoor echt een bak-camembert of kies je zelf een lekkere uit de je bakt?
-
- Berichten: 2516
- Lid geworden op: Vr 07 Jan 2011, 18:22
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:Ik heb nog geen mensen enthousiast een hooimadam zien bestellen tot dusver![]()
Hier staat de curry in de hooimadam. Als we om een uur of 18:30 a 19:00 uur zin hebben om te eten haal ik de pan uit de hooimadam en die mik ik op tafel.
Voor de winter ga ik ze ook bestellen, lijkt me ideaal.
- CindyMayella
- Berichten: 1153
- Lid geworden op: Wo 26 Feb 2014, 20:03
- Locatie: DH
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Broodje döner....
Zit nog na te denken over zo’n hooimadam... ben bang dat ik em te weinig ga gebruiken
....
Zit nog na te denken over zo’n hooimadam... ben bang dat ik em te weinig ga gebruiken

- Charlie Angel
- Moderator
- Berichten: 11099
- Lid geworden op: Vr 04 Mar 2005, 17:47
- Locatie: Noordoostpolder
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Hier vandaag even lekker smokkelen wat kh beperkt betreft.
Bakje soep en gezellig toastjes met lekkers.
Bakje soep en gezellig toastjes met lekkers.
-
- Berichten: 3869
- Lid geworden op: Za 09 Jul 2016, 15:17
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:Een grote of een kleine?
Eet smakelijk, lijkt me heeeeeeeeeeeeerlijk! Neem je daarvoor echt een bak-camembert of kies je zelf een lekkere uit de je bakt?
Ik neig naar een grote omdat ik vaak grote stoofpotjes maak voor meerdere dagen, moet mijn pan opmeten
Ik had nu een bakcamembert vd super in zo’n korstje maar dat doe ik niet meer, ik hal er wel weer bij de kaasboer. Meer smaak. De linzen stoof was wel prima.
Re: wat eten we vandaag... deel 41
Ik ben het ook serieus in overweging aan het nemen. Vooral het idee dat het 'kookproces' verder gaat terwijl je zelf iets anders aan het doen bent zonder dat er apparaten aanstaan spreekt me aan. Mijn slowcooker blijft om die reden vaak in de kelder staan.
Een 'grote' zou ons huishouden san wel nodig hebben...

Een 'grote' zou ons huishouden san wel nodig hebben...

Re: wat eten we vandaag... deel 41
Lizzy schreef:Ja en zo makkelijk joh! Ik heb het om 16 uur klaar gemaakt, goed aan de kook gebracht, in de hooimadam gezet en 2 uur later (zonder nog iets op te warmen) zijn we gaan eten! Ik ben echt helemaal om. Ik ga hier voortaan ook mijn rijst en aardappelen in koken, pasta-saus in maken, alle soep die ik maar kan bedenken, Chili Sin Carne, groentenstoofschotels. Ideaal! En het is ook wel mooi gemaakt hoor. Dit lijkt me toch handiger dan een dekbed
Ik kijk bijna nooit in dit topic maar ik was benieuwd of de hooimadam je bevalt. Ja,dus

- Barfplaats
- Gesponsord bericht
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 12 gasten