Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

Door El_Kato
#3351844
Het is geen Iberico rack van de Q geworden maar rendang van rundvlees. Had in de vriezer nog verschillende pakketjes stoofvlees liggen van een vleespakket en deze heb ik bijelkaar gedaan. Niet in de slowcooker maar in de oven dan dikt de saus mooier in en dat hoort bij rendang vind ik :) Nog een paar uur lekker pruttelen op een lage temperatuur en dan smullen maar. We eten de rendang met rijst en sajoer lodeh (groentecurry van het recept van eetspiratie). De rendang is een beetje van meerdere recepten.

Het huis ruikt al heerlijk :D
Door Anneloog
#3351918
Ik wou eigenlijk mosselen met verse pasta maar tja winkel had geen mosselen meer dus dan maar zalmfilet met huid en verse pasta met verse spinazie, kersen tomaatjes, knoflook, sjalotjes, chilli flakes, room en voor de crunch pijnboom pitjes :D . En tuurlijk snufje zout jammie ;)
Door Maika
#3351959
Een wok van tomaat, gouget, sjalot en ei op het laatst erdoor geroerd.
Op een boterham.

Toe: een speltpannekoek met bosbessen en honing.
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door