- pien - schreef:
Ook heerlijk! Echt hè, zo lekker smaakt het alleen van de bbq
Ik ga het steeds meer ontdekken
Heb wel al wat ideeën om de restwarmte van de q te gebruiken tot ik dat onderdeel beter leer beheersen
. Zag al wat soepjes voorbij komen en kan me voorstellen dat bv een pan met uitje, knoflook fruiten tomaten erbij en misschien nog wat dingetjes dat op de q zetten met een stukje rookhout en gewoon weer laten staan tot het vuur uit is en dan blenderen tot een soepje ev met wat bouillon. Kan ook met paprika of pompoen of .... met van alles
De bonenschotel kan ook met van alles en met andere bonen. Vind dat wel een leuk en efficiënt idee
OT net een broodje met een plak rosbief van gisteren en een flinke lepel chimichurri mjjammm proef de rooksmaak in het vlees nu veel duidelijker. Waarschijnlijk proefde ik het gisteren minder omdat ik tijdens het bakken midden in de rook zat. Kleding rook alsof we een vuurtje hadden gestookt
. De chimichurri is heerlijk maar man o man heb wel gelijk weer een knoflook waffel