Steak bavette van het bbq ei, met aardappels uit de oven en witlof.
Morgen ovenschotel met gerookte kip, groente en aardappelpuree.
Dinsdag spruiten stamp, en woensdag pasta.
Zo. Dat is weer een planning.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
eelke schreef:Steak bavette van het bbq ei, met aardappels uit de oven en witlof.Is het droog bij jullie? Wij hebben ook zo'n zin om de bbq weer aan te steken maar de tuin staat hier blank en de regen gaat horizontaal door de lucht.
Morgen ovenschotel met gerookte kip, groente en aardappelpuree.
Dinsdag spruiten stamp, en woensdag pasta.
Zo. Dat is weer een planning.
pike schreef:Voor het eerst sinds tijden weer eens echt wild op het menu; stoofpotje met reeënvlees. Spruitjes erbij en peertjes à la PaulineGeen kaneelijs?? (die van AH met stukjes, zie onzettend lekker....).
Pauline schreef:Geen kaneelijs?? (die van AH met stukjes, zie onzettend lekker....).Zo, die is inderdaad héél lekker.
Pauline schreef:Geen kaneelijs?? (die van AH met stukjes, zie onzettend lekker....).Ik heb dat nog nooit gegeten. Ik had het gepland voor kerstmis als mijn moeder zou komen, maar die viel van de trap en toen ging dat niet door. Zelf eet ik niet vaak meer ijs als toetje. Maar jouw peertjesrecept zit nog altijd in de map!
- pien - schreef:Eergister https://coenvoer.wordpress.com/2012/04/ ... e-en-tofu/Dit recept opgeslagen, ziet er inderdaad heerlijk uit, dank je!
Zóoo lekker!
Gisteren aardappeltje, worstje, witlofsalade.
Vandaag kunnen we alle kanten op, de groentetas is er weer met boerenkool, biet, babyleaf, nog meer witlof en broccoli