CindyMayella schreef:Is het niet te warm voor goulash??? Lijkt mij een herfst/winter gerecht???Uien, knoflook, paprika, tomaat, peterselie en aardappel. Ik vind het wel kunnen, tis geen snert
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
CindyMayella schreef:Is het niet te warm voor goulash??? Lijkt mij een herfst/winter gerecht???Uien, knoflook, paprika, tomaat, peterselie en aardappel. Ik vind het wel kunnen, tis geen snert
fransbulletje schreef:Ik gebruik altijd volkoren noedels, van die krullerige , wortel, komkommer, lenteuitjes, koriander, kneep limoensap.Hij is prima bevallen, ik kon alleen geen rode pepers krijgen en heb er zelf nog paprika en taugé aan toegevoegd, dank !
Dressing 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels limoensap, 2 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 eetlepel sesamolie, 2 teentjes knoflook, 2 rode pepers
Dit is volgens het recept en dan bestrooien met wat pinda's, de koriander en geroosterde sesamzaadjes
Siberienne schreef:Hij is prima bevallen, ik kon alleen geen rode pepers krijgen en heb er zelf nog paprika en taugé aan toegevoegd, dank !Mooi!
koekje schreef:Ik had een soort rodekoolsalade gemaakt en het was eigenlijk helemaal niet lekker.Jammer
eelke schreef:Ik heb net 5 kg procureur voor pulled pork voorbereid. Da's leuk, vlees injecteren. Ik denk dat ik in een kipfiletbedrijf wil gaan werken ding is verder wel, dat ik me afvraag of het eitje past... maar dat zien we morgen dan maar.Geïnjecteerd met wat? Appelsap/mengsel van iets?
- pien - schreef:Geïnjecteerd met wat? Appelsap/mengsel van iets?Appelsap, Maple siroop, knoflookpoeder en zout. De honing ben ik vergeten...