Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
-Annemarie- schreef:Oh, dat ziet er goed uit! Bedankt voor de tip, ik ga het recept opzoeken!
Wij ook. Maar we aten bloemkool.
Bloemkool!
Echt, dat staat ergens onderaan het lijstje van dingen die ik graag klaarmaak. Totdat ik een recept van Yvette van Boven tegenkwam. En dan ziet het er zó uit:
Met een 'korst' van gekruide yoghurt/citroen/knoflook. Lekker!
Misschien iets voor jou, Lizzy?
pike schreef:Potdomme kookt hij nou alweer? Hoe krijg je dat toch voor elkaar, hier wil dat maar niet lukkenIk vraag heel lief "ahhhh, kook jij vanavond??? Jij maakt de allerlekkerste risotto/pasta/vul-maar-in die er bestaat, kus kus kus". Goed wapperen met de wimpers. En daar tegenover zetten "dan kook ik morgen jouw lievelingskostje" wil ook nog wel eens helpen.
Maar ik had aardappeltjes met tasty tommetjes en rode ui in wat witte wijn (met een vers geknipt laurierblaadje erbij ) uit de oven met een groene salade erbij en kalkoendijvlees (over van gisteren). En dat viel wel in de smaak.