Hier kunnen jullie lekker kletsen. Dit board is dus niet bedoeld voor serieuze voedings/gezondheidsvragen!

Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke

#3112140
Irish schreef: Is trouwens niet helemaal waar want witlof vind ik ook gesapt :puke::puke:
Al geprobeerd met alleen de bladeren van de witlof?
Dus het midde er uit halen, want dat is het bitterst.

Ik vind een helen witlof niet te eten maar zonder het midden krijg ik het redelijk weg  :)
#3112202
ik heb net deze gemaakt, is erg lekker

  1 rode biet
  2 sinaasappels
  1 appel
  1 halve selderijstengel
  1 halve wortel

Ik heb iets met watermeloen, broccoli, aardbei (ontdooid uit de diepvries) en nog wat gemaakt, net of ik azijn zat te drinken.
#3112208
Ok, nog eentje die ik zelf 'superlekker' genoemd heb.

500 gram wortel
200 gram spinazie (als een soort bolletje oprollen)
4 sinaasappels...
lekkerrrrrrrrrrr

Heb je de aardbeien los geproefd? Was de meloen zuur?
Als je met witlof werkt kun je het best een citrusvrucht (citroen/limoen) als tegenhanger gebruiken. Probeer de 4 smaken te combineren.
Zoet, zout, pittig en bitter (witlof)
#3112387
Gebruik glazen jam-potten. Die ik uitkook en dan durf ik het anderhalve dag te bewaren. (van de week toevallig met een bietensap, de smaak van bieten was ineens heel sterk, sterker dan de eerste dag)
Binnen die tijd is het ook al op  ::)en langer lijkt mij minder van smaak.
#3112645
jasmijn schreef:
Al geprobeerd met alleen de bladeren van de witlof?
Dus het midde er uit halen, want dat is het bitterst.

Ik vind een helen witlof niet te eten maar zonder het midden krijg ik het redelijk weg  :)
Zal dat eens proberen!

Wat trouwens echt suuuuuuuper lekker is is granaatappelpitjes sappen  :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 Terug naar “Bar-plaats”

Barfplaats wordt gesponsord door