Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
-Annemarie- schreef: Yep! Makkelijk en snel, wel even oppassen op het balkon.Ja, dat smaakt wel zo prettig in de stamppot...
http://www.zozitdat.nl/2014/07/19/aarda ... -schillen/
Moet het nog zelf proberen, maar meneer -A- heeft van Sinterklaas hiervoor speciaal een nieuwe wc borstel gekregen.
K&D schreef: Ja, dat smaakt wel zo prettig in de stamppot...
marina schreef: Ik koop altijd bio aardappelen omdat ik een hekel heb aan schillen. Deze gaan gewoon hop met schil en al de pan in.Heb dat ook een paar keer gedaan maar vond de piepers naar grond smaken.
marina schreef: Ik koop altijd bio aardappelen omdat ik een hekel heb aan schillen. Deze gaan gewoon hop met schil en al de pan in.Ik houd niet zo van schil helaas. Smaken die bioaardappels dan anders dan gewone aardpiepers die je met schil eet?
Lil schreef: Ik houd niet zo van schil helaas. Smaken die bioaardappels dan anders dan gewone aardpiepers die je met schil eet?Ja ik vind van wel, hou zelf ook niet zo van schil maar van bioaardappels vind ik het prima eten!
Martine-Tom schreef: Ja ik vind van wel, hou zelf ook niet zo van schil maar van bioaardappels vind ik het prima eten!Ok, ga ik gewoon een keer proberen.
Kaela schreef: Hier geen weerstand tegen aardappelen voor geschild kopen. Ik proef geen verschil. Wij vriezen graag stampotten en aardappelpuree in, Lekker makkelijk voor een snelle hap.Ik heb altijd het idee dat voorgeschilde aardappelen bewerkt zijn om ze na het schillen houdbaar te maken.
kiara schreef: Ik vries ook de stamppotten in, maar vraag mij af kan de overgebleven rookworst er ook bij?Tis ff wennen gewoon. Ik ben vaak pas heel laat thuis, dus dan moet je iets als je niet om middernacht een keer warm wil eten ;-)
Enne mijn complimenten dat je dat s'morgens vries al kan op brengen
En dan nog warm eten ook s'morgens , ik ben al blij dat ik een glas ochtend drink op krijg, moet er niet aan denken warm eten zo vroeg