Een maand zonder suiker; wat doet dat met je?
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/video ... /1.2177793
interessant. Na 5 dagen vragen je hersens er niet meer om.
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
K&D schreef: Een maand zonder suiker; wat doet dat met je?Kijk naar Eddie.....
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/video ... /1.2177793
interessant. Na 5 dagen vragen je hersens er niet meer om.
Pauline schreef: Edit: nu ga ik even PPP's maken en tja....dan MOET je proeven!Oh, de peren zijn weer boven water gekomen?
Els&Flow schreef: Na een paar dagen treed er bewustwording op. Ik eet nu een volle week plus een beetje geen suiker meer en merkte vanmorgen dat een tomaat weer lekker is. Mijn smaak-pupillen lijken wel gereset. Zoet is gelijk mierzoet.Precies! Ik eet nu meer dan een jaar bijna geen suiker, en het is ook niet eens meer lekker als je nog eens een keer iets zoets eet.
Via fb kan je vanaf 3 januari een online cursus doen, in 12 dagen suikervrij. Krijg je iedere dag mail en een boodschappenlijstje. Ik heb me iig opgegeven, ben heel benieuwd want die drang is dan wel weg maar het is schrikbarend waar allemaal suiker in zit verstopt. En 1x suiker is genoeg om weer compleet los te gaan, voor mij althans. Het is letterlijk een verslaving.
Els&Flow schreef: Na een paar dagen treed er bewustwording op. Ik eet nu een volle week plus een beetje geen suiker meer en merkte vanmorgen dat een tomaat weer lekker is. Mijn smaak-pupillen lijken wel gereset. Zoet is gelijk mierzoet.Weet je zo welke groep dat is?
Via fb kan je vanaf 3 januari een online cursus doen, in 12 dagen suikervrij. Krijg je iedere dag mail en een boodschappenlijstje. Ik heb me iig opgegeven, ben heel benieuwd want die drang is dan wel weg maar het is schrikbarend waar allemaal suiker in zit verstopt. En 1x suiker is genoeg om weer compleet los te gaan, voor mij althans. Het is letterlijk een verslaving.
-Annemarie- schreef: Precies! Ik eet nu meer dan een jaar bijna geen suiker, en het is ook niet eens meer lekker als je nog eens een keer iets zoets eet.Dat heb ik dus ook..., dan baal ik dat ik gezondigd heb.
Jammer eigenlijk!
Had voor de literaire High Tea bij 'onze' Bieb een Marokkaanse appeltaart gemaakt. http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R9 ... appeltaart
Dat was wel even schrikken, zo zoet.
Ik had een proefversie gemaakt, en wilde het uiteindelijke baksel met minder suiker maken. Zei meneer -A- (terecht!) doe dat maar niet want dan vind niemand het lekker.
Pauline schreef: Dat heb ik dus ook..., dan baal ik dat ik gezondigd heb.Ik ben helemaal geen ijs-eter, dat scheelt. Maar het yoghurt ijs van Van Der Poel in Enschede is toch best goed te doen.
Alleen ijs..., ijs in Duitsland..., daar kom ik nooit vanaf!
siempie73 schreef: Weet je zo welke groep dat is?https://www.facebook.com/groups/562401147172467/
Anne in Duitsland schreef: Vraagje: eet je dan helemaal geen zoet meer, of alleen geen gewone geraffineerde/basterd/rietsuiker? Hoe zit het met kokosbloesemsuiker? En met honing en agave?Ik eet wel honing (rauwe), Eddie niet.