sella schreef: Doordat er koelvloeistoffen en koelgassen verboden zijn, zijn de huidige vloeistoffen/gassen niet bestand tegen vrieskou, het gaat daardoor vlokken en dan gaat dit vervelend doen in de leidingen en dat zorgt dat hij kaput is.Lekkere technologie is dat...
Hoe weet de vriezer dat je er iets in hebt gestopt: zijn meetpunt verteld hmm warmer en gaat dus meer vriezen.
De isolatie platen zou ik lijmen ipv de wand te beschadigen met een spijker of een schroef
En weet je ooit he, zijn we allemaal begonnen met rauw voeren
Van vragen wordt je wijzer, en ik moet wel glimlachen om je schroef/timmer vrag 8)
Hahahha oja, lijmen ... dat lijkt me inderdaad handiger
Haha ja dat klopt hoor, maar ik ben gewoon zo dom op sommige gebieden, zoals bijv die schroef/timmer vraag.. Ik had het anders echt met een boor geprobeerd hoor.
Mini's 3-tal schreef: Bij invriezen staat hij zomaar een dag te vriezen, als alles op temperatuur is, slaat hij elk uur een paar minuten aan en doet dan weer niets omdat de ingestelde temperatuur weer bereikt is.Dat klinkt logisch ! dankje voor de opheldering.
Als je vriezer ingesteld is op -21 bijvoorbeeld, zal hij bijvoorbeeld beginnen te vriezen bij -20 en stoppen bij -22. Zo is het steeds ongeveer -20. Als jij je vriezer massief vol zou pakken zonder lucht en de buitenkant goed isoleert, kan het zomaar een halve dag duren voor die grenswaarde van -20 weer bereikt word en is hij met 2 minuten weer op -22. Heb je hem half vol, zou het zomaar kunnen dat het een uur duurt voor de -20 bereikt word en is hij een kwartier aan het vriezen voor hij weer op -22 is.