Pagina 1 van 1

BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: di 20 aug 2013, 19:59
door Tanna
Ik wil er nog een droger bij kopen en zit nu te kijken naar een Rommelsbacher, ik heb al een Bomann. Wie heeft er ervaring met een Rommelsbacher, is het wat?

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: vr 23 aug 2013, 20:42
door Anita62
Ik heb sinds kort een Rommelsbacher. Ben niet bekend met een ander merk maar erg tevreden over deze!

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: vr 23 aug 2013, 21:51
door Yvonne K
Sinds een paar maanden heb ik er nu een.
Ben er zeer tevreden over.

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: ma 26 aug 2013, 15:09
door nova
ik lees heel vaak hier dat de bohmannetjes  er vroegtijdig mee  ophouden, ik zou geen bohman meer kopen

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: ma 26 aug 2013, 15:30
door Tanna
nova schreef: ik lees heel vaak hier dat de bohmannetjes er vroegtijdig mee ophouden, ik zou geen bohman meer kopen
De mijne draait al jaren, elk weekend.........misschien heb ik geboft.

Is de Rommelsbacher goed te regelen qua temperatuur?

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: ma 26 aug 2013, 15:32
door Hylos
Ik gebruik mn bomann niet meer, maar hij deed het altijd prima hoor.

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: ma 26 aug 2013, 15:43
door hannabelgje
Ik heb twee bomannetjes, maar die haperen allebei en ik zoek nu ook een fatsoenlijke droger.

Re: BPWR : Rommelsbacher

Geplaatst: do 12 dec 2013, 14:23
door Ronald
Wij hebben een Bomann gehad. Was niet duur, maar ook niet echt een succes.

Inmiddels heb ik een Rommelsbacher DA 750 (tenminste: een wat oudere versie) en die doet het stukken beter.
De temperatuur is niet goed verstelbaar. Standje 1, 2 of 3 en that's it. Ik heb nog niet gevonden wat het precies is, maar met stand 2 kom ik met kalkoenvlees goed weg.

Nagekomen:
Temperaturstufe
Stufe 1 ca 20° über Umgebungstemperatur
Stufe 2 ca 40° über Umgebungstemperatur
Stufe 3 ca 60° über Umgebungstemperatur

Uitgaand van een gemiddelde temperatuur in huis van 20° wordt er dan in theorie dus gedroogd op 40, 60 of 80°.

Nu lijkt het mij dat er bij 80° haast gekookt wordt. Vandaar dat ik meestal stand 2 gebruik 8)