Angelique schreef:^^^Nu ga je echt over de grens van het toelaatbare heen.
En lekker...
Ben nooit zo van de gelatine want dat gaat altijd klonteren bij mij maar heb nu Agar Agar gebruikt, perfect!
Moderators: Lizzy, Charlie Angel, eelke
Angelique schreef:^^^Nu ga je echt over de grens van het toelaatbare heen.
fransbulletje schreef:Chocolate Cocobella Pie!Heb de site geopend en direct weer weggeklikt.
http://www.ohmypie.nl voor nog veel meer lekkers
judith vd schreef:Heb de site geopend en direct weer weggeklikt.Welnee een site vol met "gezonde" baksels dat wil toch iedereen
Ook niet opgeslagen in mijn favorieten!
Dit zou echt verboden moeten worden
(Volgens mij was die heeeeeerlijk)
-Annemarie- schreef:Wat een heerlijke baksels
Wit speltbroodje. Beetje uitgezakt want zat in een siliconenvorm.
En gezonde muffins!
Recept: http://www.nrc.nl/next/2016/04/20/de-th ... ns-1610220
Edit: die muffins zijn super lekker! Heb ze meteen nog een keer gemaakt.
- pien - schreef:Wat een heerlijke bakselsDie van ons heeft het de eerste tien jaar goed gedaan, daarna werd het minder. Agaatje is nu 15, vorig jaar was 'ie helemaal niet meer af te lezen.
Jouw thermometer doet het nog? De mijne is al jaren kapoet want je laat even de deur open staan en de thermometer is naar z'n grootje
Dreetje schreef:Desembroodje gebakken in de römertopfBroodje ziet er geweldig uit
Ligaa schreef:Wauw die ziet er mooi uit.Je kunt het beste een deel van het volkorenmeel voor patentbloem vervangen. Verder ook even kijken naar de hoeveelheid water in het recept. Voor volkorenmeel kun je het beste 60-63% van het meelgewicht aan water nemen. Verder hoef je droge gist niet in water op te lossen.
Hoe bakken jullie volkorenbrood? Ik had laatst 'per ongeluk' een half volkorenbrood omdat de bloem op was en ik toen simpelweg de helft vervangen heb door volkorenmeel. Dat was erg lekker. Toen heb ik het geprobeerd met 100% volkorenmeel, wel hetzelfde recept, maar dat kon ik niet kneden, veel te stevig en kwam ook niet omhoog. Nu heb ik een ander recept van deze pagina en weer kan ik het niet kneden. Het is gewoon echt te stevig en totaal niet elastisch. Zodra ik eraan 'trek' scheurt het. Ik heb het 25 minuten geprobeerd te kneden, water erbij, olie erbij, en toen toch maar te rijzen gezet. Ik weet niet wat het gaat worden maar de vorige keer was het gewoon echt te stevig uit de oven gekomen en niet zo lekker. Er kan bijna niets misgaan, maar wat doe ik verkeerd? Ik gebruik droge gist, laat het een tijdje oplossen in warm water, doe het zout er apart bij, heb prima meel van de molenaar.. ik vind het zo zonde.