Zo eerste weekmenu in elkaar gezet.
Hoop dat het zinnig is wat ik heb gedaan
Ben uitgegaan van ca. 150 gr per dag = ca. 1050 gr per week
Basis van 40% vlees/bot, 45% vlees, 15% orgaan (4% hart, 8% lever, 3% nier, maag oid)
Omdat ik het toch per dag wil gaan klaarmaken, tis per slot van rekening maar voor 1 poezebeest dus zo met hakmes getsjopt, heb ik maar grammen per dag (circa's) aangegeven.
Feng's 1e weekmenu zou er dan als volgt uitzien
Maandag:
60 gr eendennek
70 gr kalkoenfilet
15 gr lamsnier
Dinsdag
60 gr konijnkarkas
70 gr rund
28 gr kippenlever
Woensdag
60 gr kippenvleugel
70 gr eend
25 gr lamshart
Donderdag
60 gr duifkarkas
70 gr kipfilet
28 gr lamslever
Vrijdag
60 gr Kippennek
70 gr lam
25 gr kippenhart
Zaterdag
60 gr konijnenpoot
70 gr hert
15 gr kippenmaag
eitje
Zondag
60 gr kipkarkas
70 gr parelhoen
28 gr kippenlever
Zie jullie commentaar graag tegemoet!
Nogmaals, ik vind het lastig om te maken, alle begin is moeilijk en het zit nog niet in mijn systeem.
Wil geen fouten maken zodat ze ziek van wordt of iets te kort komt of te veel krijgt.
Gister sardientje geprobeerd: tis duidelijk vis (behalve tonijn op waterbasis uit blik en dat wil ik niet te veel geven) is niet haar 'ding' net als prooidieren dat niet zijn.
Graag advies of ik dan toch maar paar druppels visolie moet toevoegen en/of omega 3.
Wanneer deze oké is dan kan ik aan het 2e week menu beginnen.
groetjes
Monique