Hier weer een vraag met betrekking op BARF.
De katten eten steeds meer, maar fazantkarkas is erg lastig. Daarbij zit er ook veel huid aan en dat vinden ze echt niet lekker.
Wie maalt er zelf fazantkarkas? Is dat te doen met de handmolen? En hoe werkt dat met een elektrische molen?
Welke molen kan deze karkassen aan? Kan je de huid er dan aan laten zitten of moet je ze eerst villen?
Ik vraag me af of ik fazantkarkassen wil geven en hoe ik dat dan voor elkaar ga krijgen.
Nu heb ik ze geprobeerd te hakken en dat is zo'n vreselijk karwei! Daarbij blijven het toch te grove stukken of de lange botjes worden erg scherp.
Dit geldt ook voor parelhoenkarkas en ook kipkarkassen eten ze hier niet uit het vuistje....
Ik sta nu op het punt een bestelling te doen van 10 kg fazantkarkassen, welke ik wel eventueel kan delen.
Maar dan nog.... 5 kg met een handbijltje hakken is mij te zwaar. Maar ook met de handmolen vind ik het te veel werk.
Dan een eventule aanschaf van een elektrische molen.......?? Ik weet het even niet.
Wie wil zijn ervaring delen?