wijkje schreef: Er is vast en zeker wel lijst met samenstelling per diersoort..Ja natuurlijk is er verschil in de verschillende onderdelen van de kip en deze link heeft het dan ook over the VLEES/botten.
Als je kijkt naar verschillende onderdelen van kip..Dan zie je al verschillen....
http://www.barfworld.com/html/barfworld/analysis.html
Poultry Raw Meaty Bones
Net zoals de kip of konijn of eend onderdelen, hebben b.v de lamsribben('t vlees met BOT) OOK 'n andere analyses dan de lam nek vlees, of de lam vlees wat van de poot af komt .
En ja Anne... je zou wel gek zijn als je de merg uit de bot gaat schrapen voordat je het geeft, maar daar gaat het helemaal niet om,
en als je goed leest wat ik schrijf dan zeg ik dat ook niet.
Het gaat helemaal niet om vlees dat samen MET 't bot word gegeten,en dat er verschil is waar het vleesbot vandaan komt.
Maar als iemand 'n analyse heeft voor alleen de BOT, zonder vlees, dan zou ik dat graag lezen.