Aquillo schreef:
Gewoon veel oefenen. Bijvoorbeeld op oude messen waar eigenlijk niet makkelijk iets meer mee te verknallen valt omdat die toch al bot zijn. :-XEn met een beetje geluk kun je die meteen weer gebruiken.. zo scherp :rotflmao:
De beste tip sinds tijden!
koekje schreef:
Gisteren hebben we vergeleken (de visite heeft gewerkt waar ze sabatiers hadden) en online wat opgezocht en die dingen van het kruidvat zijn dus geen echte Sabatiers. Dat was natuurlijk te verwachten voor 7,50 voor een groot koksmes en ik vond ze er in de winkel al niet geweldig uitzien (braampjes op een nieuw mes hoort echt niet).
Ik denk dat je de kwaliteit kan vergelijken met de goedkoopste range koksmessen van de hema en ikea; leuk voor de beginnende amateurkok.
Wanneer het dus echt geen echte Sabatiers zijn (het prijsje doet dit vermoeden natuurlijk wel bevestigen) dan is het dus gewoon oplichterij! Het zou gewoon niet mogen zoiets. >:(
Wat ik me wel af vraag hoe je dit dan hebt kunnen zien. Is het merkje anders of zo?
Het zijn toch aardige messen voor deze prijs maar zoals gezegd kun je voor deze prijs gewoon ook niet hetzelfde verwachten als een 100,- mes van welk merk dan ook.
Braampjes heb ik zelf niet kunnen ontdekken op de messen die ik heb gekocht. Ik heb vooral het grote koksmes nog eens goed bekeken maar echt niks kunnen vinden. Misschien zitten er missers tussen en zijn ze daarom ook goedkoop. :-\
In de winkel heb ik trouwens ook een koksmes gezien met braampjes. Deze heb ik gelijk aan de kant gelegd.