beginnen met rauw
Geplaatst: zo 02 jan 2011, 15:29
allereerst aan allen een gelukkig nieuwjaar
dan even voorstellen; wij zijn silke en johny en trotse baasjes van een alaskan malamute(kenzo); een kruising cocker spaniel x berner sennen (kyra) en een dwergkees (kasper)
mijn interesse in rauw is begonnen na problemen met kenzo die 'uit wijsheid' heeft besloten om geen brokvoeding meer te eten. hebben verschillende brok gegeven meerdere controles laten uitvoeren van de dierenarts (dewelke niets kon vinden) en dan op een ander forum terecht gekomen en mijn vraag gesteld , zij zeiden dat ik eens kon proberen met kvv , wat nu uitstekend lukt (dag 4 vandaag) ben me hierdoor wel meer gaan verdiepen in hond en eten en ben uitgekomen op rauw.
ik zou dus graag de overstap maken maar weet niet hoe ik dit best doe:
kan ik gewoon als begin enkele kippennekken geven bij het KVV of moet ik direct kippennekken + rauw geven?
wat zijn de benodigdheden zowat om een menu te maken?
kan iemand me helpen met het opstellen van een winkellijstje voor het vlees enzo?
is veel te vinden bij de slager of moet je specifiek bestellen via online winkels?
en zijn er nog enkele extra tips?
dan even voorstellen; wij zijn silke en johny en trotse baasjes van een alaskan malamute(kenzo); een kruising cocker spaniel x berner sennen (kyra) en een dwergkees (kasper)
mijn interesse in rauw is begonnen na problemen met kenzo die 'uit wijsheid' heeft besloten om geen brokvoeding meer te eten. hebben verschillende brok gegeven meerdere controles laten uitvoeren van de dierenarts (dewelke niets kon vinden) en dan op een ander forum terecht gekomen en mijn vraag gesteld , zij zeiden dat ik eens kon proberen met kvv , wat nu uitstekend lukt (dag 4 vandaag) ben me hierdoor wel meer gaan verdiepen in hond en eten en ben uitgekomen op rauw.
ik zou dus graag de overstap maken maar weet niet hoe ik dit best doe:
kan ik gewoon als begin enkele kippennekken geven bij het KVV of moet ik direct kippennekken + rauw geven?
wat zijn de benodigdheden zowat om een menu te maken?
kan iemand me helpen met het opstellen van een winkellijstje voor het vlees enzo?
is veel te vinden bij de slager of moet je specifiek bestellen via online winkels?
en zijn er nog enkele extra tips?