groenteprut
Geplaatst: wo 17 nov 2004, 20:30
Hallo,
Wij hebben een keukenmachine aangeschaft en willen nu wat groentes gaan malen. Heb al gevonden welke groentes niet en welke wel en welke het best door elkaar...ben ik al een eind
Nu zou ik eigenlijk graag willen weten waarom het gepureerd gegeven moet worden. Heb gelezen dat ze het anders niet goed opnemen??? Ik ken iemand die geeft altijd bij de brokken een hand groente, paprika, sla, andijvie maar dan gewoon in stukken gesneden. Ik zou dus graag willen weten waarom dit niet goed is???
Ook wil ik graag weten of de groentes echt tot een soort vloeibaar prutje gemalen moeten worden of mag het ietsjes grover blijven zoals gesneden boerenkool er bv uit ziet???
Groetjes,
Bep
Wij hebben een keukenmachine aangeschaft en willen nu wat groentes gaan malen. Heb al gevonden welke groentes niet en welke wel en welke het best door elkaar...ben ik al een eind
Nu zou ik eigenlijk graag willen weten waarom het gepureerd gegeven moet worden. Heb gelezen dat ze het anders niet goed opnemen??? Ik ken iemand die geeft altijd bij de brokken een hand groente, paprika, sla, andijvie maar dan gewoon in stukken gesneden. Ik zou dus graag willen weten waarom dit niet goed is???
Ook wil ik graag weten of de groentes echt tot een soort vloeibaar prutje gemalen moeten worden of mag het ietsjes grover blijven zoals gesneden boerenkool er bv uit ziet???
Groetjes,
Bep