*Marga* schreef: Ja hoe noem jij het dan?Dacht eerst een sapcentrifuge Maar had niet op de aanhef van de advertentie gelet :-[ Alleen naar het plaatje gekeken..
Moderator: Lizzy
*milik* schreef: Dacht eerst een sapcentrifuge Maar had niet op de aanhef van de advertentie gelet :-[ Alleen naar het plaatje gekeken..Foto is keukenmachien met aparte blender kom er naast
HannekeKjell schreef: Ik heb deze http://www.kieskeurig.nl/sapcentrifuge/philips/hr1861/306942/Zoiets heb ik ook (ander merk)
Echt een super apparaat met grote vulopening.
Harde groenten zijn geen enkel probleem.
Ik maak in 10-15 minuten een groentenmix voor 3 weken.
Alle losse onderdelen mogen in de vaatwasser.
*Marga* schreef: Deze heeft mijn dochter ooit eens gekocht met de spaar punten van de ing.wil ze hem niet herplaatsen
wordt alleen nooit meer gebruikt,hahaha
HannekeKjell schreef: Ik heb deze http://www.kieskeurig.nl/sapcentrifuge/philips/hr1861/306942/Deze sapcentrifuge heb ik ook (voor mijn verjaardag gekregen, dus eigenlijk voor mezelf). Ik hem de laatste keer gebruikt voor de groentenmix, maar ik moest erna toch nog wel de staafmixer doorheen halen. Sommige stukken pulp schieten zo snel door de centrifuge dat niet goed gepureerd worden. Ik vind alles meteen met de staafmixer pureren toch makkelijker.
Echt een super apparaat met grote vulopening.
Harde groenten zijn geen enkel probleem.
Ik maak in 10-15 minuten een groentenmix voor 3 weken.
Alle losse onderdelen mogen in de vaatwasser.
Daphne&Jayden schreef: Deze sapcentrifuge heb ik ook (voor mijn verjaardag gekregen, dus eigenlijk voor mezelf). Ik hem de laatste keer gebruikt voor de groentenmix, maar ik moest erna toch nog wel de staafmixer doorheen halen. Sommige stukken pulp schieten zo snel door de centrifuge dat niet goed gepureerd worden. Ik vind alles meteen met de staafmixer pureren toch makkelijker.Mmm ik kan niet zeggen dat er zoveel stukken door schieten, af en toe een klein stukje, maar dat laat ik zo.
Hoe doe jij dat Hanneke?
HannekeKjell schreef: Mmm ik kan niet zeggen dat er zoveel stukken door schieten, af en toe een klein stukje, maar dat laat ik zo.Het is bij voornamelijk het laatste stuk van bijvoorbeeld een courgette wat er dan door heen schiet. Bij paksoi precies eender zo.
Zo zien de mixen eruit die ik daarmee gemaakt heb:
Hier zie je nog wat stukjes spinazie zitten, maar dat zat er behoorlijk wat in en verreweg het meeste was gewoon gepureerd.
Hier zie je nog wat stukjes wortel zitten.
Deze keer had ik voorgesneden wortel gebruikt (van die sprietjes zeg maar) en daarvan is ook een beetje erdoor geschoten.
Normaal gebruik ik hele winterpeen en daar zijn geen stukjes van terug te vinden.
Nyncke schreef: Vraagje:Ik gebruik ze alle twee,maar als ik er 1 moet kiezen, dan ga ik voor de keukenmachien omdat ik daar alles in kan gooien.
Zit zelf meer te vlassen op een keukenmachine ( gebruik die dan nl ook voor mezelf )
Wat is het voordeel van een sapcentrifuge boven een keukenmachine?
202Spots schreef: Ik gebruik ze alle twee,maar als ik er 1 moet kiezen, dan ga ik voor de keukenmachien omdat ik daar alles in kan gooien.Dat heb ik dus ook, die schieten er heel snel door heen en dan kan alsnog die staafmixer er door.
De sapper is gewelding voor hardere groentes,maar ik ben altijd aan 't vechten met de bladgroentes.
De keukenmachien doet alles.