Ik wordt de laatste tijd bestookt over `het risico` van rauw voeren. Ik ben het een beetje zat en bovendien kom ik er niet meer uit.
Om mijn oren slingeren voornamelijk de campylobacter en salmonella en DAAAAROM zou je niet rauw moeten voeren (als men het over kip heeft). Weet iemand mij te vertellen hoe dit nu precies zit en waarom onze honden dat niet krijgen, ik weet het even niet meer!?
En het is toch zo dat gekookte botten juist splinteren ipv rauwe botten, maar door welk proces komt dit --> ik heb de laatste tijd een beetje het idee dat ik bijna wordt aangevallen dat ik rauw voer.... (WANT gekookte en gerookte botten zijn veiliger nou dat heb ik dan zeker gemist ofzo..... helaas neemt "men" niet zoveel van me aan dus welk proces veroorzaakt dit precies en hoe komt het...)
Alsof ik me de hele tijd moet verantwoorden dat ik op deze manier voer pffff dat vind ik helemaal niet leuk meer! Dat mijn hondjes nooit ziek zijn geen diaree krijgen als ze in een vieze sloot springen of meteen kotsen bij een lichte verandering is natuurlijk puur TOEVAL...