-eendenspiervlees
Voornamelijk wit, veel vel en vet.
-hertenbot
Donker van kleur, vrij dik, hert is groot dier (pas op kan hard zijn)
-geitenvlees met bot en ribben
wit met rood vlees en formaat hertenbot (pas op kan hard zijn)
-haas karkas
Donker rood van kleur, meestal in de vorm van een ruggengraat, langwerpig. Soms als rond karkas en dan bloederig.
-konijnkarkas
Licht van kleur (alá kipfilet), cm of 8-10cm groot
-lamsribben met vlees
als er vlees op zit, rood met wit vlees net als geit. Meestal plat groot pakket, je ziet de ribben zitten.
-runderknars
Rood met wit, vaak verpakt als een soort plak of je ziet 2/3 benen uitsteken (soort van lamsrack) (pas op kan soms hard zijn)
-runderstrotten.
Rond en rood, maar dat zag je al op de foto van Nadia.
Hopelijk is het zo meer indentificeerbaar