wij willen langzaam aan overstappen op vers vlees.
we heben hier al goede tips gehad en zijn bezig leveranciers uit te zoeken en goede menu's samen te stellen.
nou viel het me op dat er regelmatig mensen zeggen voordeliger uit te zijn met barfen. maar als wij overstappen gaan we echt een stuk meer betalen, terwijl ik nu toch niet direct goedkoop voer heb.
als de kwaliteit maar goed is, vind ik het niet erg om er voor te betalen, maar... als rasechte hollander.... als je dezelfde kwaliteit goedkoper kunt krijgen, dan is dat altijd mooi mee genomen, toch?!
wat voor tips kunnen jullie me geven waar ik op kan letten met het inkopen van vlees? zijn bepaalde vleessorten/delen voordeliger, terwijl ze net zo goed zijn als andere soorten/delen. zijn er bepaalde adressen die bekend staan om betaalbare kwaliteit? of bereidingswijzen die betaalbaarder uitpakken? en wat zijn normale prijzen en wanneer wordt ik afgezet als rasechte leek! hahaha
nogmaals, ik wil niet voor een spotprijs slecht vlees hebben, maar je hebt 'goed' en 'goed' en die twee kunnen dan heel verschillend in prijs zijn?!