Pagina 1 van 1

waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 13:16
door MarijeEnBoomer
Met m'n eerste herby bestelling in het verschiet :D ben ik bezig om een menu te maken. Boomer krijgt nu af en toe wat barf dus luisterde het nog niet zo nauw. Nu het kvv langzaam aan het verdwijnen is uit de vriezer is het tijd voor een menu  :). Nu weet ik alleen niet waar ik vis onder moet laten vallen. Zalmkop lijkt me vleesbot maar sardientjes en panharing ?!? En een stukje zalmfilet is dat dan spier?!

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 13:44
door Angelique
MarijeEnBoomer schreef:Met m'n eerste herby bestelling in het verschiet :D ben ik bezig om een menu te maken. Boomer krijgt nu af en toe wat barf dus luisterde het nog niet zo nauw. Nu het kvv langzaam aan het verdwijnen is uit de vriezer is het tijd voor een menuĀ  :). Nu weet ik alleen niet waar ik vis onder moet laten vallen. Zalmkop lijkt me vleesbot maar sardientjes en panharing ?!? En een stukje zalmfilet is dat dan spier?!


De "botjes" daarin zijn verwaarloosbaar, dus is het meest logische om ze onder spiervlees te verwerken. Filet is spiervlees.

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 14:06
door MarijeEnBoomer
:thumbsupup: bedankt nu ga ik verder rekenen :)

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 17:00
door stephany
Angelique schreef:De "botjes" daarin zijn verwaarloosbaar, dus is het meest logische om ze onder spiervlees te verwerken. Filet is spiervlees.


Koppen ook??????

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 17:06
door pike
De koppen van sardientjes zijn ook hele zachte dingetjes, stelt niet veel voor. Kleine visjes gaan hier compleet als spiervlees in de bak.  ;)

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 17:33
door stephany
oww oepss.... verkeerd gelezen :-[

Re: waar valt vis onder

Geplaatst: Di 27 Jan 2009, 18:25
door Angelique
stephany schreef:Koppen ook??????


Van een sardien en haring.....ja.