Moderator: Lizzy
Butch schreef: wel even een paar uur in de koelkast ontdooien, dan gaat het gelijkmatiger, als je het gewoon uit de koelkast houdt is de buitenkant volledig ontdooit en binnen nog een klomp. In de koelkast gaat het langzaam, maar dan zit overal nog een beetje de vorst in, maar kan je het wel al uit elkaar trekken of wrikken. (ik wrik het altijd een beetje met een taartschep).Wat beschaafd .... Ik pak meestal (steen)beitel of koevoet of gooi het van grotere hoogte (ga op een stoel staan) zo hard mogelijk op de stoep.
Nitus schreef: Wat beschaafd .... Ik pak meestal (steen)beitel of koevoet of gooi het van grotere hoogte (ga op een stoel staan) zo hard mogelijk op de stoep.whaha, de koevoet heb ik nog niet geprobeerd (wel een idee ) maar dat gooien doe ik ook
Nitus schreef: Wat beschaafd .... Ik pak meestal (steen)beitel of koevoet of gooi het van grotere hoogte (ga op een stoel staan) zo hard mogelijk op de stoep.zo ong. heb zou ik het ook doen.