Lizzy schreef:
Je kunt toch gewoon zelf samenstellen met zachte vleesbotten van kleinere dieren, als geitenrib niet lekker verteerd en jij dat eng vindt? Je hebt een skala van mogelijkheden! Kippennek, kipkarkas, kippenvleugel, hele kip, eendennek, eendkarkas, hele eend, parelhoenkarkas, hele parelhoen, kwartel, konijn karkas of hele konijnen, kalkoennek, fazant, haaskarkas, etc. Nou, als je 2 verschillende diersoorten vleesbot geeft, zit je helemaal gesnoten! Geef je daarnaast nog lekker dingen als rundvlees/orgaan, lamsvlees/orgaan, geitenvlees/orgaan, zit je helemaal goed.
Aan het overige aanbod zal het niet liggen.
Lamspens, van de kip maagjes, lever, hartjes en nekjes, verder van het lam vlees, hart en lever. Ook nog runderhart. Aan spiervlees heb ik haas, konijn, paard, patrijs, ree, rund, struis, geit en sardientjes. Daarnaast verschillende groentemixen. Het is echt dat botgebeuren wat me zorgen baart.
Volgende keer bij Herby maar wat meer klein botspul (of de nieuwe botmix) bestellen.
O ja, en ze krijgen ook nog eitjes en kefir. 8)