Kan / mag je gekookte lever invriezen?
Geplaatst: zo 28 jan 2007, 09:43
Daisy lust alleen lever als het even licht gekookt is, ik gooi de lever dan in kokend water en haal het er na max. 1 minuut weer uit.
Normaal haal ik kleine beetjes lever en vries ik het altijd rauw per portie in en kook ik die portie wanneer er orgaantjes op het menu staan.
Nu heeft manlief gister een paar kilo kippenlevertjes voor Daisy meegenomen, dus lijkt het me veel handiger om die allemaal in 1 keer te koken, af te laten koelen en dan per portie in te vriezen. Kan dat (en mag dat), gekookte lever invriezen?
Normaal haal ik kleine beetjes lever en vries ik het altijd rauw per portie in en kook ik die portie wanneer er orgaantjes op het menu staan.
Nu heeft manlief gister een paar kilo kippenlevertjes voor Daisy meegenomen, dus lijkt het me veel handiger om die allemaal in 1 keer te koken, af te laten koelen en dan per portie in te vriezen. Kan dat (en mag dat), gekookte lever invriezen?