Pagina 1 van 1

Kan / mag je gekookte lever invriezen?

Geplaatst: zo 28 jan 2007, 09:43
door Audrina
Daisy lust alleen lever als het even licht gekookt is, ik gooi de lever dan in kokend water en haal het er na max. 1 minuut weer uit.
Normaal haal ik kleine beetjes lever en vries ik het altijd rauw per portie in en kook ik die portie wanneer er orgaantjes op het menu staan.
Nu heeft manlief gister een paar kilo kippenlevertjes voor Daisy meegenomen, dus lijkt het me veel handiger om die allemaal in 1 keer te koken, af te laten koelen en dan per portie in te vriezen. Kan dat (en mag dat), gekookte lever invriezen?

Re: Kan / mag je gekookte lever invriezen?

Geplaatst: zo 28 jan 2007, 09:54
door Pauline
Ik doe het altijd wel hoor en heb nog nooit gemerkt dat er iets niet goed mee is. ;)

Re: Kan / mag je gekookte lever invriezen?

Geplaatst: zo 28 jan 2007, 10:05
door Audrina
Mooi, dan ga ik ze nu in de pan pletteren.  :)

Re: Kan / mag je gekookte lever invriezen?

Geplaatst: zo 28 jan 2007, 10:28
door Binno
Doe ik hier ook altijd, lichtjes koken en dan in porties de vriezer in.
Verse rauwe lever vinden ze hier ook absoluut niet te vreten, maar zo wil het er wel met veel smaak in. ;)

Re: Kan / mag je gekookte lever invriezen?

Geplaatst: zo 28 jan 2007, 19:59
door Sietie
dan zal ik dat ook eens proberen, hier krijg ik er ook bijna geen rauwe lever in. ik blender het nu en dan door de pens, maar dan is het nog eten met lange tanden :(